Μαϊθούνα | Tο πιο αργό και βασανιστικό σεξ στον κόσμο!

0

Το Τάντρα είναι μία μία πανάρχαια εσωτερική ινδική παράδοση, γνωστή κυρίως στον Ινδουισμό και Βουδισμό. Αυτό που κάνει ακόμα και σήμερα, είναι ότι διδάσκει τις τεχνικές για την ύψιστη απόλαυση του έρωτα, στην ηδονή που βρίσκεται στον συνδυασμό των αφροδισιακών τροφών που καταναλώνουμε αλλά και της τελετουργίας που ακολουθούμε κατά τη σεξουαλική πράξη.

Τι είναι η «Μαϊθούνα»;

Το τελετουργικό σεξ που επιτρέπει «ύψιστη» απόλαυση ενώ το σώμα μας ακόμη χωνεύει τις υλικές απολαύσεις, σύμφωνα με το Τάντρα, ονομάζεται «Μαϊθούνα».

Αν ζούσες σε μία πιο παλιά και ένδοξη εποχή, ίσως να είχες «Μαϊθούνα» με παραπάνω από 10 γυναίκες σε ένα βράδυ αφού συγκεκριμένη τεχνική υποσχόταν μεγάλη αντοχή στον έρωτα. Το ζήτημα όμως δεν ήταν η κοινή ευχαρίστηση που έχει ένα καθημερινό σεξ. Αυτό που έχει ως στόχο η συγκεκριμένη τεχνική είναι ο άνθρωπος να φτάσει μια διαφορετική πνευματική σύνδεση με τη γυναίκα μέσω του σώματος.

Είπαμε τι είναι και ποια είναι η ουσία της συγκεκριμένης τεχνικής. Ας δούμε τώρα τι περιλάμβανε η «Μαϊθούνα».

Αυτό που μας ξαφνιάζει είναι ότι, οι κινήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ ήταν ελάχιστες. Το άγγιγμα δεν έπρεπε να «ευτελίζεται» αλλά να έχει μια ξεχωριστή σημασία και για τον άνδρα και για τη γυναίκα. Την ώρα που ο αισθησιασμός κορυφωνόταν, η αρμονία ερχόταν να φουντώσει και άλλο τη σπίθα που είχε ήδη ανάψει.

Τι εννοούμε αρμονία;

Ο άνδρας και γυναίκα πίεζαν τα ίδια σημεία στο σώμα τους,χείλη με χείλη, χέρια με χέρια, γεννητικά όργανα με γεννητικά όργανα. Στη συνέχεια περνούσαν στο στάδιο της έξαψης: Ανόμοια μέρη των σωμάτων έρχονταν σε επαφή και οδηγούσαν στην έξαψη και την εκτόνωση.

Αρκετές από τις αρχαίες τεχνικές είχαν ως στόχο, την αρετή της υπομονής που επιτρέπει να ανακαλύψει τις κρυφές ερωτικές χάρες του σώματος και να τις γευτεί στο μέγιστο. Δυστυχώς οι γρήγοροι ρυθμοί του δυτικού πολιτισμού έχουν επηρεάσει και τις ερωτικές μας ζωές. Αυτό που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το σημερινή ερωτική μας συμπεριφορά, είναι με βιασύνη και αχόρταγη κατανάλωση, σαν να είναι fast food.

Μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό;

Πηγή: larisaevents.gr

Share.

Leave A Reply