3 ιδέες για δεκατιανό στο σχολείο!

0

Το δεκατιανό στο σχολείο σίγουρα σε προβληματίζει καθημερινά. Θες κάτι νόστιμο για τους μικρούς μας φίλους προβληματίζεσαι όμως τι μπορεί να είναι αυτό. Από την άλλη η ιδέα του να αγοράσει κάτι από το σχολείο δεν σου αρέσει καθώς θέλεις να είσαι σίγουρη για το πόσο υγιεινό μπορεί να είναι αυτό και παράλληλα να ανυπομονεί για το επόμενο δεκατιανό. Σου έχω λοιπόν τρεις ιδέες μούρλια!

Φτιάξε πίτσα μόνος σου

Capture

Αγόρασε ένα τάπερ το οποίο θα χωρίζεται και τοποθέτησε μέσα ένα bagel, λίγο τυρί, λίγη γαλοπούλα, σάλτσα ή ακόμα και πεπερόνι και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ουσιαστικά θα μπορέσει να φτιάξει μια νόστιμη πίτσα αποφασίζοντας μόνος του τι θέλει να βάλει μέσα μα πρόσεχε να έχεις φροντίσει να κόψεις το bagel στη μέση.

Ρόλαρε με τορτίγια

Capture

Σου αρέσουν τα ρολάκια με τορτίγια; Τότε ετοίμασε ένα ρολάκι με αγγουράκι, καρότο, τυρί, γαλοπούλα και μια νόστιμη σως με λίγες θερμίδες! Επιπλέον να ξέρεις πως αν έχει μείνει από τη προηγούμενη μέρα κοτόπουλο ψητό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και αυτό. Τύλιξε το σφιχτά και κόψε το σε δύο κομμάτια, έτσι αν δεν πεινάει πολύ μπορεί να δώσει και στον φίλο του.

Και από γλυκό; 

Capture

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: thatslife.gr

Share.

Leave A Reply