Ζώδια | Οι άντρες ψήφισαν την ιδανική σύντροφο!

0

Ορισμένες φορές το τι πιστεύουν οι γυναίκες ότι θέλουν οι άντρες και το τι πραγματικά ισχύει είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο τρόπος αντίληψής τους είναι τελείως διαφορετικός.

Σύμφωνα με το πώς βλέπουν αυτοί τα πράγματα και βάσει των αναγκών τους, κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποια πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη σύντροφος και η τελική κατάταξη φίλη μου θα σου προκαλέσει έκπληξη. Πολλές, διαβάζοντας την αιτία που πήραν τη συγκεκριμένη θέση, θα διαμαρτυρηθείτε, άλλες θα βρίσετε, αλλά για όλες θα έπρεπε να αποτελέσει και τροφή για σκέψη.

Ας δούμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, από την καλύτερη προς την χειρότερη και την αιτία που δόθηκε για να δικαιολογήσει την ψήφο τους:

1. Τοξότης

Η Τοξοτίνα κατέλαβε την πρώτη θέση στην προτίμηση των αντρών και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι, επειδή δε θέλει να την καταπιέζουν και να την περιορίζουν, δεν το κάνει στον σύντροφό της. Θεωρείται πιο χαλαρή, ανέμελη, δε θα εκνευριστεί, αν ο καλός της πάει να δει ποδόσφαιρο με τα φιλαράκια του ή αν βγει το βράδυ μαζί τους γιατί κι αυτή θα έχει κανονίσει κάτι και δε θα κάθεται «τάκου-τάκου ο αργαλειός μου» να τον περιμένει πότε θα γυρίσει. Επίσης, δεν τον κριτικάρει, του τονώνει το ηθικό με την αισιοδοξία της, τον κάνει να γελά, δε σκάει για μικροπροβλήματα της καθημερινότητας και δεν νοιάζεται για το αν στις διακοπές τους μένουν σε αντίσκηνο ή πεντάστερο ξενοδοχείο, αρκεί να περάσουν σούπερ.

2. Ιχθύες

Το ότι μεν είναι γοητευτική, αλλά επίσης λεπτεπίλεπτη και ντροπαλή και στο πρώτο κομπλιμέντο μπορεί να κοκκινίσει ή να χάσει τα λόγια της, είναι κάτι που ένας άντρας το βρίσκει ιδιαίτερα χαριτωμένο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι του βγάζει το αρσενικό που κρύβει μέσα του, καθώς με την ευαισθησία και την ευάλωτη εικόνα της του δίνει την αίσθηση ότι είναι μια «δεσποσύνη», μια «πριγκίπισσα» που χρήζει προστασίας, φροντίδας και αγάπης. Δεν αποκλείεται, βέβαια, απλά να θεωρεί ότι είναι του χεριού του και ότι θα γίνει χαλί να την πατήσει.

3. Αιγόκερως

Για τους περισσότερους άντρες η σκληροτράχηλη γυναίκα Αιγόκερως θεωρείται μηχάνημα/εργαλείο με πολυετή εγγύηση. Μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα του και να τον βγάλει ασπροπρόσωπο, ενώ μαζί της ξενοιάζει. Όχι μόνο είναι δυναμική και ώριμη και δεν τον ζαλίζει με νάζια, γκρίνια κι απαιτήσεις, αλλά θα τα αναλάβει κι όλα, από πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και του σπιτιού, μέχρι και τα επαγγελματικά και γραφειοκρατικά και θα τα κάνει άψογα, οπότε έχει το κεφάλι του ήσυχο. Εκτός αυτού θα πάρει και ηγετικό ρόλο στη σχέση (μέχρι και τις διακοπές τους θα κανονίσει). Για κάποιους λιγότερο υπεύθυνους, αδύναμους ή αυτούς που θέλουν να στραφούν απερίσπαστοι στην καριέρα τους η Αιγοκερίνα είναι η ιδανική σύντροφος.

4. Ζυγός

Η Ζυγίνα κατέκτησε την 4η θέση, όχι μόνο γιατί ελκύει με το στιλ και την ομορφιά της τον άντρα, αλλά γιατί δε ρίχνει λάδι στη φωτιά. Προσπαθεί να αποφύγει τις συγκρούσεις, τις έντονες διαφωνίες και τα «ξεκατινιάσματα», να βρει τη χρυσή τομή και ενίοτε να περάσει το δικό της, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Είναι υποχωρητική, συμβιβαστική και βάζει τη σχέση πάνω από τον εαυτό της. Επίσης είναι καλόπιστη, καλόγουστη, χαμογελαστή και ευχάριστη. Έντονα κοινωνική κι η ίδια δε θα περιμένει από αυτόν να την «κυκλοφορήσει», καθώς έχει τις παρέες της και τα ενδιαφέροντά της.

5. Δίδυμοι

Η Διδυμίνα ψηφίστηκε πάνω – κάτω για τον ίδιο σημαντικό λόγο που ψηφίστηκε κι η Τοξοτίνα: για την ελευθερία που έχει και παρέχει και τη χαλαρή της διάθεση. Επίσης, γιατί διατηρεί τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά της και είναι μέσα σε όλα. Εύκολα μπορεί να κάνει συζητήσεις μαζί της από πολιτικές μέχρι για το ποδόσφαιρο, με άνεση ταιριάζει τόσο με έναν μικρότερο, όσο κι έναν μεγαλύτερό της άντρα, ενώ είναι ανοιχτόμυαλη και χωρίς ταμπού όσον αφορά στο σεξ. Ακόμα, από κάποιους εκτιμάται πολύ το ότι είναι εύστροφη και «διαόλου κάλτσα» και βρίσκει λύσεις σε διάφορα προβλήματα.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Share.

Leave A Reply