10 αντικείμενα που δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να αγοράσετε μεταχειρισμένα!

0

Υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κανείς για το κυνήγι μεταχειρισμένων προϊόντων. Κι ενώ υπάρχουν πολλά αντικείμενα που μπορεί να αγοράσει κανείς χρησιμοποιημένα, όπως έπιπλα, αυτοκίνητα και ρούχα, την ίδια ώρα κάποια είναι προτιμότερο να τα αποφύγετε για ποικίλους λόγους.

Εδώ είναι 10 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να αγοράσετε από δεύτερο χέρι:

Παιδικές κούνιες και παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων
Δεν μπορείτε να είστε 100% σίγουροι για το ιστορικό του καθίσματος αυτοκινήτουΔεν μπορείτε να είστε 100% σίγουροι για το ιστορικό του καθίσματος αυτοκινήτου
Μπορεί να είναι ακριβά, αλλά οι ειδικοί συνιστούν την αγορά νέων παιδικών κρεβατιών και καθισμάτων αυτοκινήτων, επειδή είναι δύσκολο να επαληθευτεί η ασφάλεια αυτών που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί. «Συνήθως δεν μπορείτε να είστε 100% σίγουροι για το ιστορικό του καθίσματος αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσον μπορεί να έχει εμπλακεί σε μια σύγκρουση, την ημερομηνία λήξης που ορίζει ο κατασκευαστής του και την κατάσταση ανάκλησής του» αναφέρει η Consumer Reports.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τις παιδικές κούνιες, Για παράδειγμα, οι ΗΠΑ άλλαξαν τους ομοσπονδιακούς κανόνες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής των παιδικών κρεβατιών το 2010 και τέθηκαν σε ισχύ το 2011. Επομένως, οποιαδήποτε κούνια έχει κατασκευαστεί πριν από αυτή την ημερομηνία, δεν ανταποκρίνεται στα επίσημα πρότυπα ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Share.

Leave A Reply