Έρχεται στην Αθήνα ο Iggy Pop!

0

To live show που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της τεράστιας καριέρας του θα γίνει στις 8 Ιουνίου 2019 στην Πλατεία Νερού

Το Release Athens 2019 υποδέχεται μία από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της rock’n’roll μουσικής. Ο μοναδικός Iggy Pop θα βρεθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, για να αποδείξει πως ακόμα μετά από τόσα χρόνια παραμένει ο απόλυτος περφόρμερ πάνω στη σκηνή.

Ο «Νονός του Punk» ζωντανός θρύλος του rock, όχι απλά ως μουσικός αλλά και ως νοοτροπία και στάση ζωής, στην ουσία δεν χρειάζεται συστάσεις. Κάθε rock και, κυρίως, punk μπάντα ή καλλιτέχνης «δανείστηκε», συνειδητά ή ασυνείδητα, ένα-δυο πράγματα από τον Iggy. Αν δεν υπήρχε αυτός και οι θρυλικοί Stooges η μουσική σήμερα θα ήταν διαφορετική. Και είναι ένας από εκείνους τους καλλιτέχνες που πρέπει κάποιος να τον δει, τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή του!

Ο… εφευρέτης του stage diving, έχει μάλιστα σπάσει αρκετά πλευρά με αυτός τον τρόπο παραμένει, μέχρι σήμερα, το αγέρωχο και επιβλητικό «άγριο τέκνο» του rock’n’roll!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο θρυλικός Iggy Pop στο Release Athens 2019! Μάθε τα πάντα στο www.releaseathens.gr #releaseathensfestival #lustforlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Release Athens Festival (@release_athens) στις

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: protothema.gr


Share.

Leave A Reply