Τα Ψώνια του Μήνα | Κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 103,8 ευρώ!

0

Ένας μεγάλος διαγωνισμός ξεκίνησε στο No 1 Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μεσσηνίας City FM 103,8, σε συνεργασία με το νέο KATERINASMARKET-Κυψέλης Deli, που βρίσκεται Φαρών 124 στην Καλαμάτα!

Συντονιστείτε κι εσείς καθημερινά στον City FM 103,8 τηλεφωνήστε όταν σας ζητηθεί στο 2721063253, δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε μια δωροεπιταγή αξίας 103,8 ευρώ για αγορές από το KATERINAS MARKET – Κυψέλης Deli!

Μπες κι εσύ στο νέο μεγάλο διαγωνισμό και κέρδισε μια δωροεπιταγή αξίας 103,8 ευρώ για Τα Ψώνια του Μήνα από το ΚΑTERINASMARKET – Κυψέλης Deli, το νέο και πιο ενημερωμένο super market της πόλης μας! Στο KATERINAS MARKET-Κυψέλης Deli, θα βρείτε 2500 προϊόντα σε αποκλειστικότητα! Προϊόντα χωρίς γλουτένη, προϊόντα από αλεύρι Ζέας, ελιές-λάδια-κρασιά μικρών παραγωγών, τυριά ντόπιων παραγωγών καθώς και μοσχάρι βιολογικό Μάνης και χοιρινό χαρουπιού! Χιλιάδες προϊόντα, όλα άριστης ποιότητας και σε δελεαστικές τιμές!

Στο KATERINAS MARKET – Κυψέλης Deli, η ποιότητα συμφέρει!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το KATERINAS MARKET – Κυψέλης Deli, που βρίσκεται Φαρών 124, μπορεί να είναι νέο στην Καλαμάτα, ωστόσο πρόκειται για το 5ο κατάστημα KATERINAS MARKET, μετά τη Στούπα, τον Άγιο Νικόλαο και τον Κάμπο Αβίας!

Οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί παίζουν μόνο στον CITY FM 103,8! Live σε όλο τον κόσμο: www.cityfm.grShare.

Leave A Reply