Απαντήστε σε 25 ερωτήσεις και δείτε αν είστε διάνοια!

0

Πόσες φορές δεν έχετε ισχυριστεί πως είστε πολύ έξυπνοι; Πολλές. Είναι όμως η απάντηση σωστή; Όσοι έχουν IQ από 90 έως 110 λέγεται ότι έχουν «μέση» νοημοσύνη, ενώ όσοι ξεπερνούν το 140 κατατάσσονται αυτομάτως στις διάνοιες.

Και σύμφωνα με τον δημιουργό κουίζ Μάικλ Ρότζερς, όσοι καταφέρουν να περάσουν το δύσκολο τεστ του στο Playbuzz, με ένα τέλειο σκορ, διαθέτουν ένα IQ από 153 έως 161.

Το μακροσκελές ερωτηματολόγιο των 25 ερωτήσεων, τεστάρει τις ιστορικές, γεωγραφικές και θρησκευτικές γνώσεις μας με απαντήσεις πολλαπλών επιλογών.

Μιλώντας για αυτούς που κατάφεραν να απαντήσουν σωστά και στις 25 ερωτήσεις ο Ροτζερς δήλωσε: «Οι άνθρωποι με το δικό σας IQ είναι εσωστρεφείς και διαισθητικοί. Θέλετε χρόνο για να είστε μόνοι, να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας και να δίνετε προσοχή στα όνειρά σας. Τούτου λεχθέντος, δεν αγνοείτε τους περιορισμούς – τους καταλαβαίνετε».

Μήπως αυτό περιγράφει τον εαυτό σας; Κάντε το τεστ για να μάθετε αν είστε κι εσείς διάνοια. Οι απαντήσεις βρίσκονται στο τέλος του άρθρου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Share.

Leave A Reply