Τα 8 λάθη σε μαλλιά και μακιγιάζ που σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες!

0

Υπάρχουν λάθη που κάνετε καθημερινά σε μαλλιά και μακιγιάζ που σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες. Και δεν το λέω εγώ, το λένε οι ειδικοί που κάτι παραπάνω ξέρουν.

Ας δούμε ποια είναι:

Λάθος Νο5

Μολύβι ματιών: Οι make up artists επιμένουν ότι το φαρδύ περίγραμμα με μολύβι ματιών βαραίνει το βλέμμα και το κάνει να δείχνει κουρασμένο ειδικά αν γίνεται στο κάτω βλέφαρο. Οι ίδιοι μάλιστα σας κάνουν μια έξυπνη ερώτηση: Για ποιο λόγο θα απλώνατε σκιά στο βλέφαρο αν είχε ήδη; Ρητορική η ερώτηση. Αν σας αρέσει το περίγραμμα μπορείτε να το σχεδιάσετε με ένα μαλακό μολύβι και στη συνέχεια να το σβήσετε.

Λάθος Νο6
Ρουζ με γκλίτερ: Υποτίθεται ότι απλώνετε blush στα ζυγωματικά ώστε να χαρίσετε μια αίσθηση δροσιάς σε όλο το πρόσωπο. Το πολύ έντονο με υπερβολικές λάμψεις δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα. Ένα ρουζ λοιπόν σε μορφή κρέμας είναι ότι καλύτερο αφού δείχνει φυσικό. Αν θέλετε μεγαλύτερη ένταση απλώστε με το πινέλο πάνω από το κρεμώδες ένα σε μορφή πούδρας.
Λάθος Νο7
Έντονο φιλάρισμα: Το κούρεμα που έχει πολλές ασυμμετρίες κάνει το πρόσωπο να δείχνει αυστηρό και “βαρύ”. Δεν είναι χαριτωμένο που σημαίνει παιδικό. Το καλύτερο είναι να ζητήσετε από τον κομμωτής σας να δημιουργήσει ένα look με ασυμμετρίες μεν αλλά ομοιόμορφες και μακριές, απαλό όγκο και παράλληλα αέρινη κίνηση ώστε να μαλακώσουν οι γωνίες του προσώπου και να δημιουργήσετε την τέλεια κορνίζα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: faysbook.gr

Share.

Leave A Reply