Αυτό είπε στη συνέντευξή της και πήρε αμέσως τη δουλειά!

0

Ένα πολύπειρο στέλεχος του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού αποκαλύπτει πόσο ευχάριστα αιφνιδιάστηκε από μια υποψήφια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, επιλέγοντάς τη αμέσως για τη θέση.

Η Traci Wilk έχει περάσει από το HR της Starbucks και της Coach και είναι σήμερα αντιπρόεδρος της Learning Experience, ενός franchise με εκπαιδευτικά βοηθήματα και προϊόντα για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Και λέει πως ενώ οι περισσότεροι τείνουν να υπερτονίζουν στις συνεντεύξεις προσλήψεων τα προτερήματά τους, αυτή η υποψήφια ακολούθησε μια άλλη στρατηγική, εξόχως εντυπωσιακή: την ασυνήθιστη ειλικρίνεια, κάτι που δούλεψε τελικά υπέρ της.

Η Wilk δεν αποκάλυψε όνομα, είπε όμως πως η υποψήφια δεν είχε εμπειρία ούτε σε μεγάλη εταιρία ούτε και στον συγκεκριμένο κλάδο. Κι έτσι γύρισε και ρώτησε τη Wilk: «Ξέροντας ότι δεν έχω την εμπειρία σε αυτό τον κλάδο και αυτό το είδος της επιχείρησης και φέρνοντας όμως στο τραπέζι όλα τα προσόντα που έχω, ποιες πιστεύετε πως θα είναι οι προκλήσεις που θα κληθώ να αντιμετωπίσω στην εταιρία, αν πάρω τη θέση;».

Η Wilk έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όπως λέει: «Έδειξε έναν υψηλό βαθμό αδυναμίας λέγοντας πως υπάρχουν προσόντα που δεν έχει ερχόμενη στον οργανισμό μας». Αδυναμία που εκτίμησε όμως η διευθύντρια, καθώς της έδειξε πως έχει ένα γνήσιο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη θέση: «Ήθελε πραγματικά να καταλάβει τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει»…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.grShare.

Leave A Reply