Έξι τροφές για πιο δυνατό οργασμό!

0

Όλοι γνωρίζουμε πως τα μύδια είναι αφροδισιακά. Όμως ποιες άλλες τροφές μπορεί να σας κάνουν να… σηκώσετε τη γειτονιά στο πόδι;;;

1. Πορτοκάλια: Μελέτες έχουν αποδείξει τα οφέλη της βιταμίνης C για το αναπαραγωγικό σύστημα.  Φτιάξτε τώρα κιόλας ένα χυμό ώστε να πάρετε όσες ποσότητες βιταμίνης C χρειάζεστε.

2. Ελαιόλαδο: Δίνει στο σώμα το «σήμα» να αρχίσει να παράγει τεστοστερόνη, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στις γυναίκες που δυσκολεύονται να φτάσουν στην κορύφωση.

3. Αυγά: Πλούσια σε βιταμίνες Β5 και Β6, τα αυγά κρατούν ψηλά τα επίπεδα των ορμονών. Περιέχουν επίσης πρωτεΐνες, οι οποίες είναι εξαιρετική πηγή ενέργειας.

4. Κόκκινο κρέας: Χάρη στον ψευδάργυρο που περιέχει, επιβραδύνει την παραγωγή προλακτίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για το αίσθημα της απόλαυσης μετά τη σεξουαλική πράξη.

5. Πιπεριά: Όσο πιο καυτερές, τόσο το καλύτερο! Οι πιπεριές δίνουν ώθηση στο μεταβολισμό και βελτιώνουν τη ροή του αίματος στα… επίμαχα σημεία.

6. Καρπούζι: Η κιτρουλίνη που περιέχει το καρπούζι δρα σαν ένα φυσικό βιάγκρα! Είναι βέβαια πολύ πιο οικονομικό, γευστικό και δροσερό.

 

Πηγή: manslife.gr


Share.

Leave A Reply