Η απάντηση “φωτιά” για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! (βίντεο)

0

Καλεσμένη στο χθεσινοβραδινό The 2Night Show βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα.

Όταν  o παρουσιαστής θέλησε να ρωτήσει ωστόσο, για την προσωπική της ζωή, εκείνη απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, καθώς όπως είπε προτιμά να μη μιλά για την προσωπική της ζωή γενικώς, μιας και επιθυμεί τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την καρδιά να μην τα συζητά τόσο πολύ ανοιχτά, αφού είναι πολύ κλειστή σαν άνθρωπος. Τόνισε δε πως ποτέ δεν πρόκειται ούτε να αρνηθεί ούτε να επιβεβαιώσει κάτι, ενώ αποκάλυψε πως στα σχέδιά της είναι ο γάμος και τα παιδιά.

Από την άλλη ο έμπειρος παρουσιαστής αφού δεν πήρε την απάντηση που ήθελε σε σχέση με την προσωπική ζωή του μοντέλου, τη ρώτησε πώς διασκεδάζει και αν πηγαίνει στα μπουζούκια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τότε είπε πως δεν πηγαίνει στα μπουζούκια, αφού το πρόγραμμα ξεκινά πολύ αργά για εκείνη, αλλά της αρέσει πολύ η ελληνική μουσική.

Τότε, η επόμενη ερώτηση δεν άργησε να έρθει, με το Γρηγόρη να τη ρωτά ποιοι είναι οι αγαπημένοι της τραγουδιστές αλλά και εάν θα έκανε σχέση με κάποιον τραγουδιστή!

Δείτε τι απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου  faysbook.gr


Share.

Leave A Reply