Είσαι όντως ερωτευμένος/η; Δες τι ελκύει ερωτικά κάθε ζώδιο

0

Πότε τα ζώδια… νομίζουν ότι ερωτεύονται, χωρίς αυτό όντως να ισχύει;

Ο έρωτας ήταν πάντα για την ανθρωπότητα αυτός που μας χαρίζει το λαμπρότερο χαμόγελο, το ευχάριστο καρδιοχτύπι, την παιδική ανυπομονησία, την αγάπη για τη ζωή αλλά είναι και εκείνος που μας πονά, μας πληγώνει, μας γκρεμίζει όνειρα ζωής και μας αφήνει παρέα με τη θλιμμένη μας μοναξιά στο τέλος…

Πολλές φορές όμως, και για πολλούς λόγους, η ανάγκη μας να νιώσουμε ερωτευμένοι μας κάνει να νομίζουμε ότι ερωτευόμαστε, αναγκάζοντας υποσυνείδητα τον έρωτα να γίνεται αυθυποβολή. Πολλοί είναι αυτοί που μπερδεύουν τον πραγματικό έρωτα με τον ενθουσιασμό, την σεξουαλική έλξη ή τη συνήθεια. Πολλές φορές ερωτευόμαστε όταν το επιθυμούμε ή όταν το έχουμε για κάποιο λόγο ανάγκη και δεν του επιτρέπουμε να έρθει από μόνος του και φυσικά όταν το συνειδητοποιούν είναι πλέον αργά…

Εμείς παρακάτω θα δούμε πότε και γιατί τα ζώδια επιλέγουν τον έρωτα με τη μορφή υποβολής, ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν το καταλαβαίνουν…

ΚΡΙΟΣ: Ενθουσιασμός
Ο Κριός ενθουσιάζεται πολύ με κάποιον που θα του κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να κάνει τα πάντα διεκδικώντας τον. Ο ενθουσιασμός αυτός, όσο πιο έντονος γίνεται, τόσο πιο εύκολα μπορεί να πείσει τον Κριό ότι ερωτεύεται, χωρίς αυτό να ισχύει ουσιαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνήθεια
Ο Ταύρος ερωτεύεται δύσκολα αλλά αληθινά, αφού είναι συνειδητοποιημένος συναισθηματικά. Παρ’ όλ’ αυτά επειδή συνηθίζει να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, η αγάπη του και η τάση του για συνήθεια, τον κάνει να νομίζει ότι είναι ακόμα ερωτευμένος, χωρίς να είναι, ακόμα κι αν η σχέση έχει φτάσει σε τέλμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Εγκεφαλικότητα
Ο Δίδυμος γοητεύεται από ανθρώπους που μπορεί να έχει επικοινωνία και ίδια πνευματικότητα. Όταν λοιπόν, ταιριάζει απόλυτα με κάποιον σε αυτόν τον τομέα, ενθουσιάζεται τόσο πολύ, που αυθυποβάλλεται και νομίζει ότι ερωτεύτηκε, χωρίς να όντως να έχει συμβεί, μέχρι να του περάσει ο ενθουσιασμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργία οικογένειας
Ο Καρκίνος αν και βαθιά συναισθηματικός, μπορεί να «ξεγελάσει» τα συναισθήματα του και να πείσει τον εαυτό του ότι είναι ερωτευμένος, αν κάποιος απλά του υποσχεθεί λεκτικά ή έμπρακτα την δημιουργία οικογένειας. Ο Καρκίνος έχει πρωτεύον στόχο ζωής την οικογένεια και μετά τον αληθινό έρωτα, γι’ αυτό ίσως μπερδευτεί.

ΛΕΩΝ: Διεκδίκηση
Ο Λέων νιώθει απόλυτα ευχαριστημένος με την αποδοχή και των θαυμασμό των άλλων για το άτομο του. Αντίθετα από το σύνηθες, η αδιαφορία δεν τον «κολλάει» αλλά τον ψυχραίνει. Οπότε, όταν κάποιος θαυμαστής, τον διεκδικεί υπερβολικά ή για πολύ καιρό, θα τον κολακεύσει τόσο πολύ, που πιθανόν να πείσει τον εαυτό του ότι τον ερωτεύτηκε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλό «πακέτο»
Ο Παρθένος λειτουργεί κυρίως με τη λογική παρά με το συναίσθημα και επιπλέον είναι τελειομανής. Μπορεί λοιπόν πολύ εύκολα να νομίζει ότι ερωτεύτηκε, αν γνωρίσει κάποιον που ανταποκρίνεται στα υψηλά του στάνταρ, χωρίς όμως να πρόκειται για πραγματικά συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ: Συντροφικότητα
Ο Ζυγός είναι το ζώδιο το οποίο είναι ερωτευμένο με τον ίδιο τον έρωτα. Οποιοδήποτε πρόσωπο τον βγάλει από την μοναξιά του και του προσφέρει την «ταμπέλα» δεσμευμένος, είναι άξιος να θεωρηθεί έρωτας της ζωής του, λανθασμένα φυσικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σεξουαλικότητα
Στις συναισθηματικές του σχέσεις ο Σκορπιός δίνει την ύψιστη σημασία στην ποιότητα της κοινής σεξουαλικής ζωής. Γι’ αυτό το λόγο ο Σκορπιός μπερδεύει συχνά τον αληθινό έρωτα με μία παθιασμένη σεξουαλική σχέση και πολύ συχνά πληγώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισιοδοξία
Ο Τοξότης λατρεύει τις νέες γνωριμίες και τις αμέτρητες καινούριες επαφές. Λόγω της υπέρμετρης αισιοδοξίας του, πολλές φορές νομίζει ότι ερωτεύεται μέσα σε μία ώρα από τη στιγμή μίας γνωριμίας, συναίσθημα το οποίο φυσικά, σύντομα εξασθενεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοινωνική υπόσταση
Τον Αιγόκερω τον απασχολεί πολύ το κοινωνικό του στάτους, οπότε αν σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του, χρειάζεται να ζήσει τον «έρωτα», ώστε να κερδίσει την κατάλληλη κοινωνική αναγνώριση, είναι ικανός να φτάσει μέχρι και σε γάμο με το άτομο το οποίο έχει πείσει τον εαυτό του ότι είναι ερωτευμένος. ο 54754.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαφορετικότητα
Ο Υδροχόος γοητεύεται από το διαφορετικό και το πρωτότυπο. Μαγεύεται από οποιονδήποτε πρωτοπόρο και με ελεύθερη φύση. Γι’ αυτό, πολλές φορές μπερδεύει το θαυμασμό που νιώθει για κάποιον, με τον έρωτα, πράγμα που είναι θέμα χρόνου να διαψευστεί.

ΙΧΘΥΣ: Διαίσθηση
Ο Ιχθύς βασίζεται κατά πολύ στη διαίσθηση του και ομολογουμένως πολλές φορές τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Γι’ αυτό και συχνά δεν βάζει την λογική του σε λειτουργία όταν γνωρίζει ένα ενδιαφέρον άτομο και δεν κατανοεί απόλυτα τα συναισθήματα του. Συχνά νομίζει ότι έχει ερωτευτεί, χωρίς να ισχύει, επειδή το ένστικτο του και μόνο επικεντρώνει το ενδιαφέρον του σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Πηγή: pagenews.gr


Share.

Leave A Reply