Τα ζώδια και οι ατάκες που χρησιμοποιούν για να φλερτάρουν!

0

Μιας και πλησιάζουν μέρες γιορτινές όπου οι έξοδοι , οι γιορτές  οι κοινωνικές επαφές και κατά συνέπεια οι νέες γνωριμίες αυξάνονται, τι θα έλεγες αν  καταλάβαινες ποιο από τα  όλα τα ζώδια  είναι κάποιος που σε φλερτάρει χωρίς καν τον ρωτήσεις  τι ζώδιο είναι και του δώσεις την χαρά να σε κοιτάξει με εκείνο το απαξιωτικό ύφος που παίρνουν όλοι  όσοι φοβούνται να παραδεχθούν  ότι διαβάζουν τις προβλέψεις για το ζώδιό τους;  
 
Λοιπόν; Θέλεις να μάθεις  ποιο από όλα τα ζωδια  είναι ο θαυμαστής σου χωρίς πολλές ερωτήσεις;
 
Απλά, διάβασε τις 50  πιο συνηθισμένες ατάκες που χρησιμοποιεί το κάθε ζώδιο για να προσεγγίσει  το πρόσωπο που το ενδιαφέρει και  είσαι έτοιμη!
 

Μάντεψε τα ζώδια αυτών που σε φλερτάρουν..

 
1«Δεν τα ’χω πιει, απλώς έχω μεθύσει από την ομορφιά σου.» Ιχθύς ή Καρκίνος, λόγω συνάρτησης με το μεθύσι.
 
2«Αν η ομορφιά ήταν ο χρόνος, εσύ θα ήσουν αιωνιότητα!» Ταύρος ή Αιγόκερως, που έχουν πάντα την αίσθηση πως όλος ο χρόνος είναι μπροστά τους.
 
3. «Αν ήμουν φανάρι, θα κοκκίνιζα όποτε περνούσες, για να μπορώ να σε βλέπω περισσότερο.» Καρκίνος ή Υδροχόος, τύποι της παρατήρησης.
 
4. «Αν έπαιρνα ένα ευρώ όποτε έβλεπα κάποια τόσο ωραία σαν εσένα, τώρα θα είχα ένα πεντάευρω.» Ταύρος ή Αιγόκερως, άριστοι στα οικονομικά.
 
5. «Για μια στιγμή νόμισα πως είχα πεθάνει και ήμουν στον Παράδεισο. Τώρα βλέπω πως απλώς ο Παράδεισος κατέβηκε στη γη.» Σκορπιός, μεταξύ Άνω και Κάτω Κόσμου.
 
6. «Υπάρχει GPS που να οδηγεί στην καρδιά σου;» Γκατζετάκιας Δίδυμος ή Υδροχόος.
 
7. «Κάνε τη διαφορά, και πες μου το ‘‘ναι’’.» Σκορπιός, που πάει να σε μπερδέψει. Τοξότης, τολμηρός και ορμητικός. Ή Κριός, που δεν σηκώνει αντιρρήσεις.
 
8. «Είχα σκεφτεί κάτι έξυπνο να σου πω, αλλά μπροστά σου χάνω τα λόγια μου!» Δίδυμος ή Ζυγός κάνουν τη διαφορά, διότι κανείς άλλος δεν θα το παραδεχόταν.
 
9. «Πώς μπορεί να υπάρχει τόσο φως μέσα σε τέτοια μαύρα μάτια;» Ζυγός, πάντα καλλιτέχνης. Λέων, που του αρέσει ό,τι γυαλίζει.
 
10. «Αν χίλιοι ζωγράφοι δούλευαν για χίλια χρόνια, δεν θα μπορούσαν να απεικονίσουν τέτοια ομορφιά σαν τη δική σου.» Λέων, πάντα large με τις ποσότητες.
 
11. «Δεν θα θέλω να κοιμηθώ τώρα που σε γνώρισα, γιατί κανένα όνειρο δεν θα φτάνει την πραγματικότητα.» Ιχθύς, διαρκώς σε σύγχυση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.
 
12. «Αν η ομορφιά ήταν έγκλημα, θα σε είχαν καταδικάσει σε ισόβια!»Αιγόκερως, μανιακός με την έννομη τάξη.
 
13. «Είσαι τόσο όμορφη, που δίνεις στον ήλιο ένα λόγο να λάμπει.»Παρθένος, που για όλα θέλει να υπάρχει μια αιτία.
 
14. «Θα χρειαστώ μεταμόσχευση καρδιάς. Τη δική μου, μου την έκλεψες.»Ταύρος, έχει μανία με τα πράγματά του, μην του τα πάρουνε.
 
15. «Αυτή τη στιγμή που σε είδα για πρώτη φορά θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.» Σκορπιός ή Καρκίνος, μνήμη ελέφαντα. Ιδίως αν τους δημιουργήσεις κακές αναμνήσεις.
 Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: astrologos.gr

Share.

Leave A Reply