5 πράγματα πάνω στο γραφείο σου που σου χαλάνε τη διάθεση!

0

Είναι ένας από τους χώρους στον οποίο περνάς αρκετές ώρες μέσα στη μέρα (ίσως περισσότερες και από όσες κοιμάσαι ή κάνεις οτιδήποτε άλλο): ο χώρος του γραφείου σου.

Οφείλει να είναι λειτουργικός, πρακτικός, οργανωμένος. Να αποπνέει θετικά συναισθήματα, να σε εμπνέει και να σε κάνει να νιώθεις δημιουργική και παραγωγική. Υπάρχουν πράγματα που είναι ικανά να μας χαλάσουν την διάθεση χωρίς καν να το συνειδητοποιείς. Πράγματα που μπορεί να σε μπερδεύουν, που σου φέρνουν δυσάρεστες αναμνήσεις, που σε μπλοκάρουν. Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2016, διανύουμε την κατάλληλη περίοδο για ξεκαθαρίσματα. Παρατήρησε με προσοχή τους χώρους στους οποίους περνάς την κάθε σου μέρα. Είναι οργανωμένοι σωστά; Σε βοηθούν στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου; Σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα; Έχουν αντικείμενα που πραγματικά έχουν λειτουργικότητα; Απαλλάξου από ό,τι δεν σου χρειάζεται ή άλλαξε την αύρα του χώρου κάνοντας μικρές επεμβάσεις. Θα δεις ότι η αποδοτικότητά σου θα αλλάξει. Ακολουθούν τα 5 πράγματα που υπάρχουν στο γραφείο σου και μπορούν να σε επηρεάσουν αρνητικά.

1) Φως: Ο φωτισμός μπορεί να σε επηρεάσει είτε θετικά είτε αρνητικά. Ένας καλός φωτισμός μπορεί να βοηθήσει την αποδοτικότητά σου. Να επενδύσεις σε αυτόν. Ένα εκνευριστικό φως μπορεί να σε αποσυντονίσει.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: bovary.gr


Share.

Leave A Reply