Τι σκέφτονται οι άντρες όταν… περνάνε και μόνοι τους καλά;

0

Το έχουμε πει πολλές φορές: Η αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός ή όπως αλλιώς θέλεις, δεν είναι κέρατο. Οπότε, παίρνοντας αυτό ως δεδομένο έχω να σου μεταφέρω μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα η οποία ασχολήθηκε με το τι σκέφτονται οι άντρες ή τι βλέπουν για να είμαι και πιο σαφής όταν… θέλουν να κάνουν δουλίτσα με τον εαυτό τους.

Με πορνό

Ε φυσικά. Οι άντρες είναι οπτικά όντα και το πορνό έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις τους. Άκρως αναμενόμενο και κατανοητό. Τι; Όχι;

Με διάσημες

Το ξέρει ότι δε θα κάνει ποτέ σεξ με τη Charlize Theron ή τη Scarlett Johansson αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να φαντάζεται ό, τι εκείνος θέλει. Ναι φίλη μου, οι stars του Hollywood παίζουν βασικό ρόλο στην καρδούλα του καλού σου.

Με άγνωστες

Βλέπει μία περαστική στο δρόμο που του αρέσει; Θα τη σκεφτεί σίγουρα ερωτικά. Τουλάχιστον ό, τι θυμάται. Μη μου πεις ότι δεν το έχεις κάνει κι εσύ. Μεταξύ μας είμαστε.

Συναδέλφους

Μεγάλο αγκάθι φίλη μου. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει φαντασιωθεί τη σέξι του συνάδελφο έστω και μία φορά, ακόμα κι αν η σχέση τους είναι εντελώς αθώα και φιλική. Και πιο συγκεκριμένα, η φαντασίωση περιλαμβάνει σίγουρα το χώρο της δουλειάς.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr


Share.

Leave A Reply