Τι προβλέπει το ζώδιο σου για τον Φεβρουάριο;

0

ΚΡΙΟΣ
Ο Φεβρουάριος με τη σύνοδο του Πλούτωνα ευνοεί την επέκταση στον επαγγελματικό τομέα. Η θέση της Αφροδίτης σε ωθεί αναμφίβολα περισσότερο προς τη διασκέδαση και τη χαλάρωση παρά προς τη σκληρή δουλειά. Θα πρέπει όμως πέρα από το τερπνό να υπάρξει και το ωφέλιμο! Και αν έχεις σκοπό να βγάλεις το μήνα χαζολογώντας και σαχλαμαρίζοντας, να ξανασκεφτείς το γιατί θα υπάρξουν εκπλήξεις καθ’ οδόν. Η σύνοδος του Δία σου δίνει δύναμη και σε βοηθά να εκπληρώσεις τα καθήκοντά σου με μεγαλύτερη ευκολία. Θα ήταν κρίμα λοιπόν να πάει τόση θετική ώθηση χαμένη. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που βοηθούν τη σταδιοδρομία σου, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, προς διαφορετική κατεύθυνση, όπως π.χ. να ταξιδέψεις επαγγελματικά στο εξωτερικό και να επιδιώξεις ανοίγματα επαγγελματικά ή να συνεργαστείς με εταίρους εξ αποστάσεως ή ακόμη να κάνεις μια προσπάθεια να προωθήσεις τη δουλειά σου online. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που προδιαθέτει, αν είσαι σε σχέση, να εξερευνήσεις τον αισθησιασμό σου, να βγάλεις στην επιφάνεια καταπιεσμένα πάθη και να χαρείς την αγάπη κάτω από την επίδραση του Ουρανού σε τρίγωνο που συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά και σε βοηθάει να χρησιμοποιήσεις δημιουργικά αυτήν την ενέργεια. Είναι ένας μήνας που ευνοεί τους ερωτικούς πειραματισμούς, την εμβάθυνση των συναισθηματικών σχέσεων με την ανανέωση της σεξουαλικής τους ζωής, δεν ευνοεί όμως τη δημιουργία νέων ερωτικών δεσμών.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής το Φεβρουάριο (10/2) αλλάζει ζώδιο και περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο οίκο, για να δώσει εύνοια σε επιχειρηματικές ή επαγγελματικές συνεργασίες, στην ομαδική εργασία και σε συλλογικές γενικά προσπάθειες, από τα μέσα του μήνα και μετά. Έχεις τη δυνατότητα να παίξεις το ρόλο του ρυθμιστικού παράγοντα, να θέσεις τα γρανάζια σε κίνηση και να εμπνεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου με την ενεργητική, αποφασιστική και αποτελεσματική σου δράση. Αλλά να περιμένεις προκλήσεις από τον ανταγωνισμό. Όλες οι αλληλεπιδράσεις με τους γύρω σου θα είναι έντονες και ισχυρές. Ο μήνας αυτός είναι εξαιρετικός για τις πνευματικές και δημιουργικές σου προσπάθειες, για ταξίδια και επικοινωνία, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του. Το δεύτερο μέρος του μήνα φέρνει στο ζώδιό σου έντονο το ενδιαφέρον για τη διακόσμηση (γραφείου, σπιτιού, εξωτερικών χώρων, κλπ). Καθόλη τη διάρκεια του μήνα ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 9ο οίκο στο γάμο και τις συνεργασίες σου θα κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα. Το πιο πιθανό είναι ότι οι επιρροές που θα δεχτείς θα είναι θετικές, προσφέροντάς σου έτσι λύσεις σε δυσεπίλυτα ζητήματα της σχέσης σου. Όσο για τις singles του ζωδιακού, ο επιθετικός Άρης θα σε βγάλει από το καβούκι σου και θα κυνηγήσεις με αξιώσεις το αντικείμενο του πόθου σου! Η σύνοδος του Ήλιου ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια και σε κάνει πιο επικοινωνιακή στον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί ο Φεβρουάριος να είναι απαιτητικός και αγχωτικός μήνας για σένα, αρχίζουν όμως να φαίνονται σταδιακά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Το τρίγωνο του Ουρανού συνεργάζεται αρμονικά φέρνοντας μαζί του μια υποδειγματική κινητοποίηση από μέρους σου και πολλή ενέργεια. Μ τη διέλευση του Άρη στις 14 Φεβρουαρίου, πρωτοβουλίες και έντονη δράση. Θα έχεις μεγάλο φόρτο εργασίας, πιεστικές προθεσμίες, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, προκλήσεις και διάφορα μικρά περιστατικά να αντιμετωπίσεις αλλά ο Άρης σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σου παρέχει αρκετή προστασία και δυναμική, έτσι ώστε τα πράγματα να πάνε καλά. Αν είσαι single και αναζητάς την αγάπη και μια πιο μόνιμη συναισθηματική σχέση σημείωσε ότι το πρώτο μισό του μήνα είναι η κατάλληλη εποχή να κινηθείς και να κυνηγήσεις το όνειρό σου. Το υπόλοιπο του μήνα θα είναι καλύτερο για εφήμερες ερωτικές επαφές χωρίς ιδιαίτερο βάθος και ρομαντισμό. Ο Κρόνος σε σύνοδο ενισχύει και τονίζει την προσπάθεια ώστε να καταφέρεις να αποκτήσεις τον έλεγχο στον τομέα των σχέσεων. Προσπάθησε να λειτουργείς πειθαρχημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας με πολλές δυνατότητες για επαγγελματική επιτυχία. Ο Ήλιος που χαρίζει ζωτικότητα και λάμψη, αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η ευαισθησία και η καλοσύνη έχουν τον πρώτο λόγο. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα σε κάνει πιο ορατή στον κόσμο, θα έχεις μεγαλύτερο εκτόπισμα και επιρροή, περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα νιώθεις την απαιτούμενη ασφάλεια, ώστε να κερδίσεις το θαυμασμό των γύρω σου. Κατά τη διάρκεια του μήνα μαζί με τον Ήλιο φιλοξενούνται στο ζώδιό σου και ο Ερμής, που αναδεικνύει τις πνευματικές ικανότητές σου και βελτιώνει την επικοινωνία σου, καθώς και η Αφροδίτη, που προετοιμάζει το δρόμο για μια καινούρια συνεργασία, μια νέα επαγγελματική ευκαιρία και την ενίσχυση του εισοδήματός σου. Τα χρήματα βρίσκουν εύκολα το δρόμο τους προς την τσέπη σου. Το πρώτο μισό του μήνα, λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης, είναι πιο ρομαντικό και ιδανικό για την επίτευξη της πολυπόθητης συναισθηματικής πληρότητας. Το δεύτερο μισό του μήνα σε κάνει λίγο πιο περιπετειώδη. Αν ανήκεις στις single του ζωδιακού, η σύνοδος της Σελήνης σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες και ενισχύει το συναίσθημα και την αγάπη.

ΛΕΩΝ
Το πέρασμα του Κρόνου από τον έκτο οίκο σου, σημαίνει για σένα σκληρή εργασία και πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει τώρα να προλάβεις τα πάντα, και ενώ πολλές φορές δεν θα αντέχεις άλλη κούραση, θα έχεις την αίσθηση ότι οι κόποι σου δεν βρίσκουν αναγνώριση. Η θέση του Πλούτωνα σου δίνει πλεονεκτήματα όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και επαγγελματικά. Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του οίκου της καριέρας σου, πράγμα που σημαίνει ότι σε αναδεικνύει επαγγελματικά και σου φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για επιτυχία, φήμη και κύρος. Παράλληλα θα σε βοηθήσει στις συνεργασίες σου, θα φέρει νέες συμβάσεις στην πόρτα σου και θα ευνοήσει την ανάδειξή σου μέσα από την ομαδική εργασία. Η Αφροδίτη σε γλυκαίνει, φέρνει κατανόηση στο ζευγάρι, καλλιεργεί την αγάπη σε μακροχρόνιες σχέσεις και βοηθά τις singles να βρούνε αυτό που ψάχνουν. Κινήσου τώρα και θα επωφεληθείς των δώρων της. Επιπλέον, ο Ουρανός, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 9ο οίκο. Στο γάμο και τις συνεργασίες σου θα κάνεις ξαφνικές αλλαγές. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις όσο περισσότερο γίνεται αυτόν το μήνα για να διορθώσεις όσα σε ενοχλούν στη σχέση σου. Αν είσαι single, κάποια γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το χώρο της δουλειάς σου ή με κάποιο άτομο που θα σε συνδέει εργασιακή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Φεβρουάριος αναμένεται να αυξήσει το κύρος σου και να βελτιώσει αρκετές από τις περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως βιώνεις αυτήν τη στιγμή στη ζωή σου. Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Άρης θα κάνουν θετικές όψεις που θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σου, θα φέρουν προστασία από πιθανούς εχθρούς και την ισχυρή υποστήριξη από όσους σε συμπαθούν και σε πιστεύουν. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για δραστηριότητες μέσα σε ομάδες ή οργανισμούς, όπου μπορείς να κάνεις αισθητή την παρουσία σου ως ηγετική προσωπικότητα, ευφυής και ευχάριστη. Η ερωτική σου ζωή, αν είσαι single, έχει να κερδίσει κατά το πρώτο δεκαήμερο μέσα από την κοινωνικοποίηση σου και την παρακολούθηση δραστηριοτήτων ή event. Oι φίλοι θα παίξουν σε κάποιες περιπτώσεις το ρόλο του μεσάζοντα φέρνοντάς σε κοντά με το αντικείμενο του πόθου σου. Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου οι όψεις εξασθενούν, το ίδιο και η ερωτική διάθεση. Οπότε η συναισθηματική σου ζωή μπορεί να γίνει έως και μονότονη. Μπορεί όμως να ευνοήσει μυστικές υποθέσεις. Η διέλευση του Ηλίου στις 18 Φεβρουαρίου στον 7ο οίκο είναι κατάλληλη για να αναλύσεις τις συνθήκες που επικρατούν στο γάμο σου, σε κάποια μόνιμη σχέση σου ή σε θέματα παιδιών…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: youweekly.gr


Share.

Leave A Reply