«Κρύβαμε τη σχέση μας! Όταν πια σιγουρευτήκαμε, έμεινε έγκυος…»

0

Ο Φάνης Μουρατίδης, σε μια από τις όχι και τόσο συχνές συνεντεύξεις του, μίλησε για όλα στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα«, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία με την σύζυγο του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν δέχτηκε να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Είναι αλήθεια ότι ήσουν αρνητικός όταν σου είχαν προτείνει το «Μπαμπά, μην τρέχεις», που είναι το σίριαλ στο οποίο γνωρίστηκες με την Αννα-Μαρία;

Ναι, είχα απαντήσει αρχικά αρνητικά, όχι γιατί δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο σίριαλ, αλλά γιατί ήμουν σε μια μεταβατική φάση της ζωής μου και δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Αυτός που με έπεισε -και να είναι καλά, γιατί αυτή η σειρά άλλαξε όλη τη ζωή μου- ήταν ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος μου γνώρισε τον σκηνοθέτη του σίριαλ, Θοδωρή Παπαδουλάκη. Όταν είδα το πάθος και το όραμα που είχε αυτός ο άνθρωπος, το οποίο αποδείχτηκε στη συνέχεια γιατί υπέγραψε το «Νησί», μια από τις καλύτερες δουλειές που έχουν γίνει στην τηλεόραση, αποφάσισα να μπω στην περιπέτεια. Και, βέβαια, όλη αυτή η ιστορία αγγίζει τα όρια της μεταφυσικής.

Τι εννοείς;

Πες το κάρμα, πες το όπως θες, αλλά ήρθαν τα πράγματα με τέτοιο τρόπο για να συναντηθούμε με την Αννα-Μαρία. Θυμάμαι, μας έρχονταν τα σενάρια και αυτό που παίζαμε το ζούσαμε μετά και στη ζωή μας. Ο,τι ακριβώς συνέβη στο σίριαλ, όπου υποδυόμασταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, το ζήσαμε. Είναι από αυτές τις φορές που η ζωή αντέγραφε την τέχνη. Και τελικά αυτό που συνειδητοποίησα από αυτή την ιστορία είναι ότι στη ζωή πρέπει να λέμε πάντα «ναι», γιατί πολλές φορές ξέρει καλύτερα από εμάς ποιο είναι το σωστό timing. Απλώς πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να το αντιληφθούμε.

Η Αννα-Μαρία, μιλώντας στο «Page 2», είπε ότι στην αρχή κρύβατε τη σχέση σας.

Εξυπακούεται ότι στην αρχή κρύβαμε τη σχέση μας. Όταν κάτι είναι τόσο φρέσκο και δεν ξέρεις πού θα καταλήξει, δεν θα βγεις να το ανακοινώσεις. Δεν ήμασταν και πιτσιρίκια όταν γνωριστήκαμε. Ήμασταν και οι δύο ψημένα παιδιά, οπότε έπρεπε να δώσουμε χρόνο στη σχέση μας για να καταλάβουμε αν όντως θέλαμε να διανύσουμε αυτό τον δρόμο μαζί. Όταν πια σιγουρευτήκαμε, η Άννα-Μαρία έμεινε έγκυος, οπότε έπρεπε να το ανακοινώσαμε έτσι κι αλλιώς.

Από τότε δεν έχετε παίξει μαζί ούτε στην τηλεόραση ούτε στο θέατρο. Γιατί;

Βρεθήκαμε μαζί στην ταινία «Τζαμάικα». Στο θέατρο δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Για να το κάνουμε θα πρέπει να βρούμε μια ιστορία που να θέλουμε να την πούμε στον κόσμο παρέα. Δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο. Δεν θα παίζαμε μαζί για εμπορικούς λόγους.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: tlife.gr


Share.

Leave A Reply