Νιώθεις άδειες τις «μπαταρίες» σου;

0

Νιώθετε κι εσείς μόλις φτάνει το μεσημέρι να μην μπορείτε καν να σηκωθείτε απ’ την καρέκλα του γραφείου σας; Γιατί εγώ προσωπικά νιώθω σαν να κάνω «αγώνα» ακόμη και για να πληκτρολογήσω δύο λέξεις στον υπολογιστή…

Πρωινό ξύπνημα, άγχος, τρέξιμο για να προλάβω τις αυξημένες υποχρεώσεις, πεσμένη ψυχολογία, καθημερινά με ταλαιπωρούν και εξαντλούν τον οργανισμό μου.

Έτσι, με το που φτάνω στο γραφείο, με έναν τεράστιο όγκο δουλειάς να μου «χαμογελάει» ειρωνικά, ήδη νιώθω σαν να έχω χάσει το παιχνίδι.

Όπως είναι φυσικό, «θύμα» της έλλειψης χρόνου είναι και η διατροφή μου, η οποία περιορίζεται πλέον στα απολύτως απαραίτητα, για να μην πω στα απολύτως μη απαραίτητα (σάντουιτς, τυρόπιτες, κτλ).

Μια μέρα, πηγαίνοντας στο γραφείο, συνειδητοποίησα πόσο έχω παραμελήσει τον εαυτό μου. Είπα, λοιπόν, να αλλάξω κάποιες από τις συνήθειες μου ώστε να αποκτήσω και πάλι την ενέργεια που χρειάζομαι.

Τα 4 παρακάτω βήματα είναι αυτά που έβαλα στην καθημερινότητα μου και αρχίζω να βλέπω αποτελέσματα στη ψυχική και σωματική τόνωση.

1. Συχνά και υγιεινά snacks. Τα σάντουιτς και οι τυρόπιτες αντικαταστάθηκαν από φρούτα και μπάρες δημητριακών που μου δίνουν ενέργεια και με κρατάνε στο γραφείο χωρίς να νιώθω το αίσθημα της πείνας για αρκετές ώρες…

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newpost.gr


Share.

Leave A Reply