Δώστε προσοχή | Αυτοί είναι οι σίγουροι τρόποι για να σας ζηλέψει αφόρητα!

0

Δεν κατάλαβα μόνο αυτοί θα μας κάνουν να ζηλεύουμε; Εμείς δεν μπορούμε δηλαδή; Καλά και φυσικά μπορούμε, κι όταν το κάνουμε, έχει μεγάλη επιτυχία! Ξεχνάω εγώ που την τελευταία φορά που έκανα πρώην μου να ζηλέψει έβγαζε καπνούς από τη μύτη; Καλέ είχε τρελαθεί σου λέω… Ποιος είναι αυτός και γιατί τόσα σούξου μούξου, και σαν πολύ με τις φίλες σου δεν βγαίνεις τελευταία; Αχ… το αίμα μου πίσω είχα πάρει για τότε που τον είχα δει με τον κολλητό του και δύο άσχετες, δήθεν φίλες τους.Όπως κατάλαβες τρόποι για να ζηλέψει, υπάρχουν άπειροι. Το θέμα είναι να το κάνεις με στιλ και διακριτικότητα για να μην καταλάβει ότι το κάνεις εσκεμμένα. Η επιτυχία κρύβεται στη σωστή δοσολογία. Επίσης έχε υπόψην σου ότι μερικοί άντρες δεν ζηλεύουν τόσο εύκολα (ή τουλάχιστον το κρύβουν καλά), οπότε εκεί μπορεί να χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από μέρους σου. Η εμπειρία μου όμως, έχει δείξει πως λίγο πολύ, όλοι οι άντρες ζηλεύουν κι αν ακολουθήσεις και τα παρακάτω, να είσαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…
Μερικές γυναίκες έχουν φυσικό ταλέντο σε αυτό. Κάποιες άλλες χρειάζεται να προσπαθήσουν. Όλες όμως έχουμε φτάσει έστω και μία φορά στο σημείο να θέλουμε να κάνουμε τον σύντροφό μας ή τον τύπο που μας απέρριψε ή τον τύπο που μας αγνοεί και το παίζει βαρύς, να ζηλέψει.

1. Γράψ” τον!
Η μέθοδος-γραμματόσημο είναι η καλύτερη. Το «όσο πιο πολύ το φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάει» ισχύει αποδεδειγμένα. Παίξτο αδιάφορη λοιπόν. Σου τηλεφωνεί; Μην απαντάς. Ή σήκωσέ το και πες του ότι θα τον πάρεις σε πέντε λεπτά εσύ. Σου στέλνει μηνύματα; Απάντησε μετά από πολλή ώρα. Και λακωνικά.
– Πού είσαι και κάνεις τόση ώρα να απαντήσεις;
– Έξω.
– Πού και με ποιους;
– Ε με κάτι παιδιά, δεν τα ξέρεις…

2. Μίλα για άλλους άντρες
Με προσοχή και χωρίς να προδοθείς ότι το κάνεις επίτηδες, πέτα που και που κάποιον πρώην ή κάποιον που σε φλερτάρει. Κράτησε χαμηλούς τόνους και δείξ” του ότι σε διεκδικούν πολλοί. Δεν φαντάζεσαι πόσο τρελαίνει και αλλάζει τους άντρες ο ανταγωνισμός! Προσοχή όμως και πάλι, μην το κάνεις συνέχεια γιατί θα το καταλάβει και δεν θα πιαστεί σαν δόλωμα στο αγκίστρι σου.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: athensmagazine.gr


Share.

Leave A Reply