5 ρομαντικές σκηνές ελληνικών σειρών που έχουν μείνει στην ιστορία

0

Δυο Ξένοι: Κωνσταντίνος – Μαρίνα

Μόνο ένας ποιητής θα μπορούσε να περιγράψει την καρδιά της

Ο πιο αγαπημένος τηλεοπτικός έρωτας όλων-των-εποχών. Η αρχαία, απόλυτη, πιο γοητευτική και πιο πλανεύτρα ιστορία αγάπης: ο δάσκαλος και η μαθήτρια, ο μεσήλικας και η νεαρή. H γοητεία της γνώσης αντιμέτωπη με την αυθάδεια και την φρεσκάδα μιας νεανικής αυθαίρετης σιγουριάς. Εκείνος ερωτεύεται την προοπτική της- το ποια μπορεί να γίνει μέσα από την επαφή τους- κι εκείνη μάλλον ακριβώς το ίδιο.

Ο Μαρκοράς, Παντειακός, αριστερός, παλιός Ρηγάς, ελιτιστής της κουλτούρας, και με αδιαμέτρητες φοβίες κληρονόμημα απ΄την bigger than life μητέρα του. Η Κουντουράτου, ξεροκέφαλη, αποψιάρα, παθιασμένη, ξανθιά και δίμετρη. Μετά από δύο σεζόν όπου μας έβγαλε την πίστη, αφού για 70 πενηντάλεπτα επεισόδια η ντένη έκανε την DHL,, στο τέλος της σεζόν και καθώς η άλλη ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον μαλθακό Αία, αποφασίζει να ξεπεράσει το φόβο του και να εκμυστηρευτεί σε όλους τον έρωτα του μπας και τον βοηθήσουν να την προλάβει πριν γίνει το κακό. Και ξετυλίγει τις σκέψεις του: (στο 05:52)

Είναι ένα πλάσμα φτιαγμένο για το ομορφότερο όνειρο, αλλά και το χειρότερο εφιάλτη ταυτόχρονα.

Μόνο ένας ποιητής θα μπορούσε να περιγράψει την καρδιά της.

Μόνο ένας ζωγράφος θα μπορούσε να αποτυπώσει τον πλούτο της ψυχής της.

Μόνο ένας γλύπτης θα μπορούσε να σμιλεύσει την ομορφιά της.

Ντόλτσε βίτα: Αντώνης – Χριστίνα

Κάποιος ήρθε στη ζωή μου

Εκείνη, εργοστασιάρχης, χήρα από δεκαετίας, σοβαρή και συμβιώσα με την τυραννική πεθερά που δεν την αφήνει να ξεμυτίσει απ’το σπίτι. Γενικώς καταπιεσμένη. Εκείνος, ένα παρτσακλό απ’το Μεσολόγγι που της την πέφτει σ’’ενα ταξίδι στην Ιταλία και λίγες μέρες μετά εμφανίζεται στην πόρτα της καταλάθος σαν γαμπρός, αφού ηράσθη την κόρη την αλλαφροϊσκιωτη που όλη μέρα τρέχει σε πορείες και στην Greenpeace. Καθημερινά πράγματα.

Συνέχεια άρθρου εδώ…

Πηγή: athensvoice.gr


Share.

Leave A Reply