Ιωάννα Πάππα | Πρώτη φορά που βλέπουμε τη φουσκωμένη της κοιλιά! (εικόνες)

0

Σε βραδινή έξοδο πέτυχε ο φωτογραφικός φακός την Ιωάννα Παππά η οποία διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της καθώς σύντομα πρόκειται να καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Πάντο.

Η κομψή ηθοποιός παρευρέθηκε στο εστιατόριο Amber, μαζί με την καλή της φίλη Θάλεια Ματίκα. Η κοιλίτσα της Ιωάννας Παππά που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι πλέον εμφανής ενώ την κολάκευε ιδιαίτερα το μαύρο στενό top που επέλεξε να φορέσει, το οποίο συνδύασε με παντελόνι σωλήνα και φαρδιά μακριά ζακέτα, όλα σε σκούρες αποχρώσεις.

Η βραβευμένη ηθοποιός, όπως είχε αποκαλύψει στο People, αντιμετωπίζει με ενθουσιασμό αλλά και μικρά άγχη την νέα περίοδο της ζωής της ενώ ανέφερε πώς ποτέ δεν την άγχωνε το αν θα συνέβαινε σε εκείνη ή όχι.

«Έρχομαι αντιμέτωπη με όλων των ειδών τα συναισθήματα. Ας πούμε, από τη μία υπάρχει η χαρά και ο ενθουσιασμός, από την άλλη μικρές φοβίες και άγχη, καθώς αρχίζεις να νιώθεις την ευθύνη ενός πλάσματος απόλυτα εξαρτημένου από σένα και τον τρόπο που επιλέγεις να ζεις. 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: peoplegreece.com


Share.

Leave A Reply