Δέκα δύσκολες ερωτήσεις που έγιναν σε επαγγελματικές συνεντεύξεις!

0

Η συνέντευξη για δουλειά είναι αναγκαστικά μια διαδικασία γεμάτη άγχος και ανασφάλεια, ειδικά αν μιλάμε για μια θέση που ονειρευόσουν πάντα.

Και σαν να μη φτάνει αυτό, φανταστείτε τι γίνεται όταν ο άνθρωπος απέναντί σου ρωτήσει κάτι που κάνει κόμπο το μυαλό!

Τέτοιες ερωτήσεις-σπαζοκεφαλιές ήταν άλλοτε κοινός τόπος σε μεγάλες εταιρίες της τεχνολογικής βιομηχανίες και πλέον πολλοί είναι αυτοί που είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να τις αποκαλύψουν.

Η εταιρία ευρέσεως εργασίας Glassdoor μοιράστηκε τις πιο παράξενες, περίεργες και σκανδαλωδώς δύσκολες ερωτήσεις που έγιναν σε συνεντεύξεις για δουλειά στη Microsoft, την Google, το Facebook, την Amazon κ.ά.

Η Google ανακοίνωσε πως θα σταματήσει τις σπαζοκεφαλιές στους υποψήφιους υπαλλήλους της, μια φιλοσοφία που αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι γίγαντες του κλάδου…

1. Θέση υπό συζήτηση: πληροφορικός στη Microsoft

«Είσαι σε ένα τηλεπαιχνίδι. Υπάρχουν 3 πόρτες. Πίσω από μία υπάρχει ένα βραβείο, οι άλλες δύο έχουν κάρβουνα. Ο παρουσιαστής ξέρει ποια πόρτα κρύβει το βραβείο. Επιλέγεις την πόρτα Νο 1. Πριν την ανοίξει, ο παρουσιαστής επιλέγει να ανοίξει την πόρτα Νο 3 και αποκαλύπτεται ένα κομμάτι κάρβουνο. Έχεις την επιλογή να παραμείνεις με την πόρτα που διάλεξες αρχικά ή να αλλάξεις και να επιλέξεις την πόρτα Νο 2. Τι κάνεις;»…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

 


Share.

Leave A Reply