Τα 3 φαγητά που πρέπει να δοκιμάσει οπωσδήποτε όποιος πάει στην Ελλάδα!

0

Αφιέρωμα στις καλύτερες κουζίνες του κόσμου έκανε το CNN και μεταξύ αυτών δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται και η ελληνική.

Από τα διάσημα burger των ΗΠΑ, τα τάκος του Μεξικού, το σούσι της Ιαπωνίας, το ινδικό κάρι, το χαμόν της Ισπανίας και την πίτσα ή τα σπαγγέτι μπολονέζ της Ιταλίας και την σπανακόπιτα και τον γύρο της Ελλάδας, αυτές είναι οι καλύτερες κουζίνες του κόσμου, που αξίζουν σίγουρα μια δοκιμή στη ζωή μας.
Το κλασικό και διάσημο cheeseburgerΤο κλασικό και διάσημο cheeseburger

Ας δούμε όμως ποιες είναι οι 10 καλύτερες κουζίνες του κόσμου και τι πρέπει να δοκιμάσετε αν βρεθείτε σε κάποια από τις χώρες αυτές αλλά και τι να αποφύγετε.

10. Ηνωμένες Πολιτείες
Οι ΗΠΑ ίσως να βρίσκονται στη θέση αυτή από το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα; πιο δημοφιλή πιάτα τους προέρχονται από κάποια άλλη χώρα. Η πίτσα είναι ιταλική. Οι τηγανιτές πατάτες είναι βελγικές ή ολλανδικές. Χάμπουργκερ και λουκάνικα φρανκφούρτης; Γερμανικά. Αλλά στις κουζίνες των ΗΠΑ, τα πιάτα αυτά έχουν βελτιωθεί και έχουν προστεθεί νέα υλικά, για να γίνουν τελικά παγκοσμίως γνωστά και λατρεμένα από όλο τον κόσμο.
Οι ΗΠΑ είναι διάσημες για τα μπισκότα σοκολάταςΟι ΗΠΑ είναι διάσημες για τα μπισκότα σοκολάτας

Τι να δοκιμάσετε:
Cheesebuerge – ένα τέλειο παράδειγμα της βελτίωσης των καλών πραγμάτων.
Μπισκότα σοκολάτας – ο κόσμος θα ήταν μισός χωρίς αυτό το κλασικό αμερικάνικο γλυκό.

Τι να αποφύγετε:
Όλες τις υπερβολικά κατεργασμένες τροφές που σερβίρουν διάσημες εταιρείες fast food.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.grShare.

Leave A Reply