Ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξεις μια συζήτηση σε ένα site γνωριμιών!!!

0

Όπως ο κάθε άντρας που έχει εξερευνήσει το Tinder ή το OKCupid, το πρώτο μήνυμα που πρέπει να στείλεις αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόκληση. Πρέπει να πεις ένα κομπλιμέντο; ή ένα απλό «Γεια σου τι κάνεις;»

 

Για να ανακαλύψεις λοιπόν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξεις μια συζήτηση, το site γνωριμιών Plenty of Fish, ρώτησε πάνω από 1.000 ανθρώπους που είχαν γνωρίσει τους συντρόφους τους online, ποιο ήταν το πρώτο μήνυμα που είχαν στείλει.

Ο καλύτερος τρόπος για να την προσεγγίσεις είναι να αναφέρεις κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό από το προφίλ της, όπως για παράδειγμα το t-shirt από την αγαπημένη της μπάντα ή η κοινή σας λατρεία για το Game of Thrones. Σχεδόν το 20% των γυναικών της έρευνας δήλωσαν πως οι άντρες τους χρησιμοποίησαν αυτό το κόλπο.

Αυτό το πρώτο μήνυμα φυσικά δεν πρέπει να περιλαμβάνει σχόλια σχετικά με την εμφάνιση της, όπως «έχεις πολύ όμορφα μάτια». Μόνο το 9% των γάμων ξεκίνησαν με αυτόν τον τρόπο.

AdTech Ad

Το να διαλέξεις μια λεπτομέρεια από το προφίλ της και να το αναφέρεις στη συνομιλία σας, δείχνει πως έχει κάνει τη μελέτη/προετοιμασία σου, εκτός από το να κοιτάς μόνο τις φωτογραφίες της, δίνοντας της την ιδέα πως έχει κάτι κοινό, σύμφωνα με τα λεγόμενα των γυναικών της έρευνας.

«Το προφίλ μου περιγράφει την βαθιά μου αγάπη για τα θρίλερ», λέει η Cat, μια 36χρονη συγγραφέας από το Οχάιο. Ένας άντρας της έστειλε έναν σύνδεσμο από ένα ανερχόμενο θρίλερ στο κινηματογράφο, όπου αυτόματα έγινε και το πρώτο τους ραντεβού.

Φρόντισε λοιπόν να εστιάσεις στα χόμπι που αναγράφει στο προφίλ της και τα οποία σε εξιτάρουν. Εκτός από το πόσο υπέροχη δείχνει σε αυτό το κόκκινο μίνι φόρεμα στη φωτογραφία προφίλ της.

Αν το παρατσούκλι της παραπέμπει σε κάποια μουσική μπάντα, ρώτησε την ποια είναι η γνώμη της για το τελευταίο τους άλμπουμ. Ή αν φοράει κάποια μπλούζα ή καπέλο με την αγαπημένη σου ομάδα σε κάποια από τις φωτογραφίες της, ρώτησε την αν θα ήθελε να πάτε μαζί να δείτε τον αγώνα. Και που ξέρεις; Μπορεί να είναι το τελευταίο σου πρώτο ραντεβού!

 

 

Πηγή: manslife.gr


Share.

Leave A Reply