Κώστας Μαρτάκης | “Έχω παντρευτεί δυο φορές”!

0

Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα, στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και τους… δύο γάμους που έχει κάνει! Ο τραγουδιστής αστειευόμενος, αποκάλυψε πως παντρεύτηκε μια φορά στο νηπιαγωγείο και μια στο Δημοτικό!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του:

Εχεις φτάσει κάποια στιγμή στα σκαλιά της εκκλησίας;

«Όχι, δεν έχω φτάσει ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, έχω παντρευτεί δυο φορές».

Τι εννοείς;

«Η μία ήταν στο νηπιαγωγείο και η άλλη στην Α’ Δημοτικού. Δύο διαφορετικά πρόσωπα, τη Ζωή και τη Φωτεινή. Στο νηπιαγωγείο είχε έρθει τότε η μάνα μου να με πάρει και της είπε η δασκάλα: “Μισό λεπτό, παντρεύεται”. Έχω παντρευτεί δύο φορές».

Η δημοσιότητα σ’ έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

«Όχι, ποτέ. Καμιά φορά, όταν δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, μπορεί να αιστανθώ λίγο περίεργα, αλλά, από τη στιγμή που έχω αποφασίσει να απευθύνομαι στον κόσμο, να είμαι δικός τους, δεν έχω το δικαίωμα να νευριάζω, να κλείνομαι και να μη θέλω».

Υπήρξε κάποιο δημοσίευμα που σε ενόχλησε;

«Στην αρχή που με λέγανε «άφωνο», «ατάλαντο», «χοντρό», «στραβό», όλα αυτά, απλώς γέλαγα. Ήταν η εποχή που «κράζανε» πολύ: Δεν με ενοχλεί η αρνητική κριτική, γιατί ακόμα κι αυτή, μπορεί να έχει μέσα και μια δόση αλήθειας, μπορεί να με εξελίξει».

Σου έχει δημιουργήσει εμμονή η εικόνα σου;

«Καθόλου, ίσα-ίσα».

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: faysbook.grShare.

Leave A Reply