Να για ποιο λόγο δεν μπορείς να στεριώσεις σε μια σχέση σύμφωνα με το ζώδιό σου!

0

Κάνεις σχέσεις, δοκιμάζεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους αλλά πάντα η κατάληξη είναι η ίδια και πάντα μένεις στο τέλος μόνη σου. Τι φταίει; Δες την αιτία με βάση το ζώδιό σου!

Σε προηγούμενο post είδαμε τι φταίει και δε στεριώνουν σε μια σχέση οι Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Καρκίνοι και Λέοντες και σήμερα θα δούμε μερικά ακόμα ζώδια.

#Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς και για αυτό δυσκολεύονται να στεριώσουν σε μια σχέση. Ο μόνος τρόπος για να ευτυχήσεις είναι να αφήσεις όλα όσα σκέφτεσαι στην άκρη και να λειτουργήσεις με την καρδιά. Άσε την τελειομανία για άλλα πράγματα στη ζωή σου και στις σχέσεις προσπάθησε να είσαι λίγο πιο…χαλαρή.

#Ζυγός
Οι Ζυγοί φαντάζονται και οραματίζονται την τέλεια σχέση στο μυαλό τους και έτσι όταν εμφανίζεται κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή τους δεν δένονται εύκολα εκτός κι αν δούνε να δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες. Προσοχή! Γιατί αν ψάχνετε για το τέλειο είναι πιθανόν να μην το βρείτε ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ρίξετε τις απαιτήσεις σας σε μια σχέση αλλά να χαλαρώσετε λίγο τους κανόνες.

#Σκορπιός
Οι Σκορπιοί φοβούνται πάρα πολύ την προδοσία και την απιστία. Έτσι δυσκολεύονται να αφεθούν σε μια σχέση γιατί τρέμουν μήπως πληγωθούν …

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: faysbook.gr


Share.

Leave A Reply