8 τύποι φίλου που χρειάζεσαι στη ζωή σου!

0

Έχεις κάνει ποτέ την σκέψη ότι έχεις πολύ, μα πολύ καλούς φίλους αλλά ο καθένας από αυτούς έχει διαφορετική σχέση μαζί σου; Άλλος θα σου χαϊδέψει τα αυτιά σε κάτι κακό που έκανες, άλλος πάλι θα είναι λίγο σκληρός στην κριτική του. Κάποιος θα στεναχωρηθεί μαζί σου και κάποιος άλλος απλά θα δώσει απάντηση στο άλυτο ερώτημά σου. Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις τους φίλους σου και να τους κατατάξεις σε κάποιες από τις παρακάτω κατηγορίες φίλων που χρειάζεσαι στη ζωή σου;

1)Builders (Χτίστες)

Αυτοί είναι οι φίλοι που σου δίνουν κίνητρο και θέλουν να σε δουν να πετυχαίνεις στη ζωή. Ένα πραγματικός “builder” φίλος δε θα σε ανταγωνιστεί ποτέ, αντιθέτως θα σε επευφημεί μέχρι να φτάσεις στη γραμμή της επιτυχίας!

2)Champions (Πρωταθλητές)

Χρειάζεσαι κάποιον να υπερασπιστεί εσένα και τα πιστεύω σου. Κάποιον που θα φωνάξει για σένα όταν θα είσαι κουρασμένη και δε θα έχεις φωνή. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές φίλοι σου. Είναι οι πιο δυνατοί υποστηρικτές σου και σε οδηγούν στην ευτυχία.

3)Collaborators (Συνεργάτες)

Είσαι στεναχωρημένη για κάτι. Είναι το ίδιο και η κολλητή σου. Έχεις αποφασίσει να τρέξεις στο μαραθώνιο. Μάντεψε. Το ίδιο και εκείνη. Βλέπεις τι γίνεται εδώ; Οι collaborators είναι οι φίλοι που μοιράζεσαι το ίδιο πάθος. Μάλλον γι’αυτό θα είστε και φίλοι για πάντα!

4)Companions (Σύντροφοι)

Αυτοί οι φίλοι είναι όλες οι ευχές σου που βγαίνουν αληθινές. Είναι πάντα εκεί για σένα, κάτω από όλες τις συνθήκες. Μοιράζεστε ένα δεσμό που πραγματικά δεν μπορεί να σπάσει.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: thedot.gr


Share.

Leave A Reply