Ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στην ευτυχία!

0

Ένα νέο ξενοδοχείο, το μοναδικό παγκοσμίως μέχρι σήμερα, αφιερωμένο στην αναζήτηση της ευτυχίας και της εσωτερικής ισορροπίας αναμένεται να λειτουργήσει στο Μεξικό το 2020.

Το Awakening, όπως είναι η ονομασία του, βρίσκεται στις όχθες της λιμνοθάλασσας Nopalitos, στην καρδιά της χερσονήσου Γιουκατάν, στην Ριβιέρα των Μάγια, σε μία περιοχή που από το 1987 έχει ανακηρυχτεί από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Οι δύο συνιδρυτές του ξενοδοχείου, Adriana Chardí και Martin Loeffler, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα ξενοδοχείο με εκπληκτική αρχιτεκτονική και τα υψηλότερα πρότυπα βιωσιμότητας, το οποίο θα παρείχε στους επισκέπτες του τη μέγιστη επαφή με τη φύση.

Εδώ τα δωμάτια έχουν το σχήμα «ανθρώπινων κουκουλιών», τα οποία συνδυάζουν στοιχεία από θαλάσσιες καμπίνες και δενδρόσπιτα, ενώ μιμούνται τα σχήματα και τις μορφές της φύσης.

Μέσα από το ξενοδοχείο οι πελάτες του θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με εμπειρίες που προάγουν τη σωματική, συναισθηματική και πνευματική ευεξία, ενώ θα μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο και το βάθος της εμπειρίας τους, ανάλογα με το μήκος κύματος στο οποίο βρίσκονται.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει από διασκεδαστικά και ξεκούραστα πακέτα διακοπών μέχρι εξατομικευμένα προγράμματα ευεξίας, σχεδιασμένα από εξειδικευμένους προπονητές ευτυχίας!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr


Share.

Leave A Reply