Αυτοί είναι οι τύποι αντρών που πρέπει να αποφύγεις!

0

ίσαι έτοιμη για σχέση! Είσαι έτοιμη να κάνεις νέες γνωριμίες, να ερωτευτείς και πάει λέγοντας. Πρόσεξε όμως, εσύ είσαι έτοιμη για νέες γνωριμίες αλλά μέχρι να βρεις τον κατάλληλο θα σε πλησιάσουν πολλοί τύποι που δεν αξίζουν τον χρόνο σου. Προτού είναι αργά και τον έχεις ερωτευτεί δες ποιους να αποφύγεις.

Απόφυγε τον υπερβολικά χαλαρό τύπο. Στην αρχή μπορεί να σου αρέσει να είστε στο σπίτι συνέχεια αλλά μετά από μερικούς μήνες όταν θα έχεις την ανάγκη να βγεις μια βόλτα έξω μην περιμένεις ότι θα σε ακολουθήσει. Είναι επίσης πολύ πιθανό να ακούσεις γκρίνια ή να ζηλεύει επειδή εσύ θα βγαίνεις μόνη σου.

Απόφυγε εκείνον που μπροστά από τους φίλους του κάνει πως δεν σε ξέρει. Πρέπει να έχεις έναν άντρα δίπλα σου που θα είναι περήφανος για σένα και δεν φοβάται να σε δείξει σε όλο τον κόσμο.

Απόφυγε εκείνον που φλερτάρει με άλλες κοπέλες μπροστά σου. Όσο cool και να είσαι δεν είναι σωστό να τον απασχολούν άλλες κοπέλες. Σκέψου τι θα κάνει πίσω από την πλάτη σου.

Απόφυγε τον υπερβολικά ζηλιάρη. Αν νομίζεις πως είναι χαριτωμένη που σε ζηλεύει να ξέρεις ότι θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Οι τσακωμοί θα αυξάνονται με την μέρα και δεν θα σε αφήνει να κάνεις τίποτα μόνη σου. Δεν αξίζεις έναν τέτοιο!

Απόφυγε τον τύπο με τα πολλά νεύρα. Αυτοί οι τύποι δεν αξίζουν τον χρόνο σου. Γίνονται πολύ άγριοι με το παραμικρό και μπορεί κάποια μέρα να ξεσπάσει πάνω σου.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: thedot.gr


Share.

Leave A Reply