6 σεξουαλικά παιχνίδια για ζευγάρια πιο ενδιαφέροντα από τη Monopoly!

0

Εάν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, ήδη γνωρίζετε κάποια τρικς για το πώς να διατηρήσετε τη σχέση σας ζωντανή και ακόμα περισσότερο πώς να αναζοπυρώωετε τη σεξουαλική σας ζωή, είτε με καινούργιες στάσεις, είτε με τη χρήση sex toys, είτε κάνοντας σεξ σε μέρη που μπορεί και να σας πιάσουν!Αλλά έχετε δοκιμάσει να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια τώρα τελευταία;

Ευτυχώς, υπάρχουν χιλιάδες σεξουαλικά παιχνίδια στην αγορά, από εφαρμογές και παιχνίδια με κάρτες μέχρι παραλλαγές των αγαπημένων σας κλασσικών. (Erotic Trivial Pursuit, ας πούμε) Και ενώ είναι προφανώς πολύ διασκεδαστικά, εξυπηρετούν επίσης μια άλλη λειτουργία: να σας συνδέσουν με τον σύντροφο σας και να σας κάνουν να ανοιχτείτε όσον αφορά τις επιθυμίες σας.

 

The F’Ing Truth

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με κάρτες που είναι βασικά σαν μια πιο ενήλικη εκδοχή του Never Have I Ever για ζευγάρια. Το παιχνίδι βασίζεται στην προϋπόθεση ότι όλοι πηδιόμαστε, οπότε γιατί να μην μιλάμε γι’αυτό;

Οι παίκτες επιλέγουν κάρτες που τους ζητούν να κάνουν ερωτήσεις όπως: «Έχετε κάνει σεξ με ένα άτομο την ίδια μέρα που τους γνωρίσατε;» Κάθε φορά που κάποιος απαντά «ναι», βάζει ένα τετράγωνο στο «f’board». Όποιος καταφέρει να μαζέψει πρώτος πέντε τετράγωνα κερδίζει.

 

Monogamy

screen-shot-2018-02-27-at-4-30-31-pm-1519767117.jpg

 

Το Monogamy είναι το ιδανικό παιχνίδι για ζευγάρια που έχουν βαρεθεί και είναι παγιδευμένοι σε μια σεξουαλική ρουτίνα! Η λογική είναι παρόμοια με αυτή του Monopoly αλλά για ζευγάρια. Ξεκινήστε με τις ροζ κάρτες για να κάνετε ερωτήσεις στο σύντροφο σας ή ζητήστε του να θυμηθεί μια σεξουαλική συνεύρεση του παρελθόντος.

Στη συνέχεια, μετακινήστε τις μοβ και τις κόκκινες κάρτες για ατμόσφαιρες σεξουαλικές “χάρες”.

 

Το ζάρι του σεξ ή αλλιώς Sex dice

gettyimages-183354835-1519767828.jpg

Βολεύουν πάντα γιατί μπορείς να παίξεις παντού!
«Τα ζάρια του σεξ είναι εξαιρετικά για σεξ κατά τη διάρκεια διακοπών ή και για καθημερινό σεξ, γιατί κάνει τα προκαταρκτικά τόσο εύκολα όσο ένα ρίξιμο ζαριού! Απλά ρίξτε τα ζάρια και δείτε πού προσγειώνονται. Αν λένε «φιλί», «λαιμός», και «στο αυτοκίνητο» ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: sportygossip.com


Share.

Leave A Reply