4η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας με ένα αξέχαστο Live Radio Beach Party!

0

Στο πλαίσιο της 4ης Γαλάζιας Νύχτας του Δήμου Καλαμάτας, τα Μέσα City FM 103,8 – Κανάλι 20 88,6 – Δίαυλος 99,2 – MessiniaRadio.gr και MessiniaWebTV.gr, διοργανώνουν ένα beach party που θα μείνει αξέχαστο σε όλους όσοι παραβρεθούν!

4η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας και.. ετοιμάσαμε για εσάς, το μεγαλύτερο, το πιο εντυπωσιακό, το super καλοκαιρινό beach party, στο 3ο σημείο διασκέδασης, ακριβως κάτω από το Δημοτικό parking της Ναυαρίνου,  δηλαδή λίγο πριν από τα φανάρια Ναυαρίνου & Κρήτης!

Αυτή την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, σας περιμένουμε όλους!

Από τις 9 το βράδυ, τα decks κατεβαίνουν δίπλα στη φωτισμένη θάλασσα, με τρελό κέφι και όρεξη για διασκέδαση, η ομάδα του Ομίλου μας, σας περιμένει να περάσουμε μια βραδιά αξέχαστη! Σούπερ καλοκαιρινές μουσικές, εκπλήξεις, διαγωνισμοί, 70 υπέροχα δώρα, κεράσματα και φυσικά βραδινό μπανάκι! Είστε όλοι καλεσμένοι μας για να περάσουμε τέλεια! Το καλοκαίρι στην Καλαμάτα ξεκινά δυναμικά.. με την υπογραφή των City FM 103,8 – Κανάλι 20 88,6 – Δίαυλος 99,2 – MessiniaRadio.gr και MessiniaWebTV.gr!

Τα δώρα προσφέρουν οι επιχειρήσεις:

  • 50 φανταστικά δώρα από το Mia Make Up Milano και Laloo, το αγαπημένο κατάστημα με καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης που βρίσκεται Σιδηροδρομικού Σταθμού 10 στην Καλαμάτα!
  • 10 πεντανόστιμες, λαχταριστές πίτσες, από την αγαπημένη PIZZA FAN
  • 5 δωροεπιταγές για αγορές από το πρατήριο ΤΣΙΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 3 πυροτεχνήματα 25 βολών από το Big Bang Events – Εφέ/πυροτεχνήματα/μπαλονια.
  • 2 μηνιαίες συνδρομές στον Αθλητικό Σύλλογο JUDO Καλαμάτας!

Mαζί μας θα είναι ανεξάρτητοι συνεργάτες της Herbalife με υπέροχα κεράσματα!

Τη νύχτα θα φωτίσει και θα στολίσει το BIG BANG εφέ/πυροτεχνήματα/μπαλόνια, με τα ωραιότερα φαναράκι,ever!!!

Και φυσικά, οι μικροί τζουντόκα σε μεγάλα κέφια, από τον Αθλητικό Σύλλογο JUDO Καλαμάτας με τον προπονητή τους Παναγιώτη Μαρκάκη!

 

 

 


Share.

Leave A Reply