Τέσσερα σίγουρα κόλπα να τον ανάψεις πριν το σεξ!

0

Οι άντρες δεν θέλουν και πολλά-πολλά. Ούτε προκαταρκτικά χρειάζονται, ούτε ατμόσφαιρα, ούτε να τους εμπνέεις εμπιστοσύνη, ούτε τίποτα. Το μόνο που θέλουν είναι εσένα στο κρεβάτι και το σώμα τους σε φόρμα.

Στο πλαίσιο μιας σταθερής μακροχρόνιας σχέσης όμως, τα πράγματα μπορεί και να χαλάσουν. Το σεξ μπορεί να καταντήσει ρουτίνα. Τυπική διαδικασία. Και αυτό με τη σειρά του θα φέρει άλλα προβλήματα.

Υπάρχουν βέβαια και κάποια μικρά κόλπα που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις το τέλμα, να στρίψεις δεξιά και να ξαναβρείς το δρόμο σου. Εκεί ναι, ο άντρας θέλει προκαταρκτικά. Και δεν έχουν να κάνουν με το ίδιο το σεξ (μια νέα στάση ή ένα βοήθημα), αλλά με πράγματα που μπορείς να κάνεις λίγο πριν, για να δεις τον σύντροφό σου στο κρεββάτι πιο «κεφάτο». Είναι τα ακόλουθα:

Mια φορά κι έναν καιρό…

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό για τον καλό σου από τα να του διηγηθείς μια ιστορία που θα λειτουργήσει στο μυαλό του σαν φαντασίωση. Πες του για τότε που μπήκες στη μπανιέρα με την κολλητή σου, για τότε που πήγαινες στη Σχολή χωρίς εσώρουχο ή για τότε που κυκλοφορούσες γυμνή μέσα στο σπίτι και σε έβλεπε ο γείτονας απέναντι. Με άλλα λόγια, πες του και ψέμματα αν θέλεις. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Λίγα και καλά

Με εξαίρεση το ενδεχόμενο να ζεις σε ένα σπίτι που δεν έχει ούτε καλοριφέρ-ούτε σόμπα-ούτε τίποτα (που μάλλον δεν ζεις, για να έχεις χρόνο και διάθεση να διαβάζεις αυτό το κείμενο), μια καλή ιδέα είναι να εμφανιστείς ξαφνικά μπροστά του ντυμένη με λίγα ρούχα και καλά. Τα εσώρουχά σου, ένα φόρεμα χωρίς εσώρουχα, μια πετσέτα κλπ. Μην του δείξεις όμως ότι το κάνεις για να τον προκαλέσεις. Παιξ’ το ανέμελη! (Προσοχή όμως: Μην το κάνεις την ώρα που δουλεύει ή βλέπει τον Ολυμπιακό, γιατί θα σε κοιτάξει σαν να είσαι διάφανη!)

Πλάκα-πλάκα

Μπορεί να σου φανεί χαζό αυτό το σημείο, όμως το χιούμορ μπορεί να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη σεξουαλική πράξη. Όταν ο δικός σου γυρίζει από το σπίτι σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένος, ένα καλό αστείο που θα ανταλλάξετε μπορεί να γίνει το τέλειο χαλαρωτικό ώστε να βρει το κέφι του. Για να στο πω απλά, ανέβασέ του πρώτα τη διάθεση και μετά όλα τα υπόλοιπα.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr


Share.

Leave A Reply