11 χαρακτηριστικά που πρέπει οπωσδήποτε να έχει αυτός που αγαπάς!

0

Ψηλός ή κοντός, δυναμικός ή ντροπαλός, παλιός γνωστός ή καινούρια γνωριμία, αυτά δεν μας νοιάζουν για τον φίλο σου- και εδώ που τα λέμε δεν θα έπρεπε να πολυνοιάζουν ούτε εσένα. Άλλωστε, ο έρωτας είναι τυφλός και το διαπιστώνουμε πολλές φορές είτε ως θύματα είτε ως θεατές.
Βέβαια, υπάρχουν κάποια μη διαπραγματεύσιμα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ο καλός σου για να … παραμείνει ο καλός σου.

1.    Να σε φροντίζει


Η φροντίδα και η στοργή απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς, είναι βασικό χαρακτηριστικό μιας υγιούς σχέσης. Μη διαπραγματεύσιμο, λοιπόν!

2.    Να τον συμπαθούν οι φίλοι σου


Εάν όλοι οι φίλοι σου τον αντιπαθούν, μάλλον κάτι βλέπουν που εσύ δεν μπορείς να εντοπίσεις. Και μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.

3.    Να σε σέβεται


Μπορεί να σε φροντίζει, αλλά παράλληλα να συμπεριφέρεται άσχημα μπροστά σε άλλους ή όταν είστε μόνοι σας. Να μη σου μιλάει ωραία, να βρίζει, να σε υποτιμά, να μη σε σέβεται δηλαδή. Αυτός ο άνθρωπος δε σου αξίζει!

4.    Να έχει στόχους στη ζωή του -και ενδιαφέροντα


Μπορεί να ακούγομαι σαν τη μαμά σου, αλλά η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι που (πρέπει να) είναι δίπλα σου, πρέπει να έχουν ενδιαφέροντα, να μπορείς να συζητήσεις μαζί τους και να μην είναι βαρετοί. Σκέψου, πως αυτοί οι άνθρωποι σε πάνε μπροστά , γιατί γίνεσαι και εσύ καλύτερη μέσα από αυτούς. Εάν αγαπάς μόνο την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά τίποτα άλλο, τότε θα χωρίσεις σύντομα.

5.    Να ταιριάζετε σεξουαλικά


Βασικό και μη διαπραγματεύσιμο! Οσο καλός και να είναι, εάν δεν τα βρίσκετε στο σεξ, τότε πρέπει να το λύσετε.

6.    Να επικοινωνείτε


Η επικοινωνία και η… συνεννόηση είναι από τα θεμελιώδη που πρέπει να έχετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε μαζί.

 

7.    Να σου αφήνει χώρο

Αυτός που αγαπάς και σ’αγαπάει, όσο και να είστε τέλεια μαζί, πρέπει να σου αφήνει και λίγο χώρο, να δεις τις φίλες σου, την οικογένειά σου, να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου! Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις στην αρχή της σχέσης, αλλά σιγά σιγά θα συνειδητοποιήσεις πως είναι βασικό -και μη διαπραγματεύσιμο-στοιχείο που πρέπει να διαθέτει.

 

8.    Να είναι αισιόδοξος άνθρωπος


Η πολλή γκρίνια, η ατελείωτη μουρμούρα, η μόνιμη αρνητικότητα, μόνο κακό θα σου κάνουν στην ψυχολογία και στη σχέση. Πρέπει λοιπόν, το αγόρι σου να είναι αισιόδοξος εάν είσαι κι εσύ -ή τουλάχιστον να μην είναι απαισιόδοξος.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr


Share.

Leave A Reply