Με αυτό το έξυπνο και εύκολο κόλπο θα ξεσκονίζετε πολύ λιγότερο μέσα στο σπίτι!

0

Η «γενική» στο σπίτι είναι μια από τις πιο βαρετές, κουραστικές και χρονοβόρες διαδικασίες για κάθε νοικοκυρά.

Όλοι μας θέλουμε να κάνουμε λιγότερες δουλειές και να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στους φίλους και στην οικογένειά μας.

Το ξεσκόνισμα είναι μια αναπόφευκτη αγγαρεία και για κάποιους θεωρείται από τις ελαφριές δουλειές του σπιτιού.

Η σκόνη υπάρχει παντού και ιδίως αν έχεις πολλά χάλια και μοκέτες μέσα στο σπίτι, είσαι καταδικασμένη να κυκλοφορείς με ένα ξεσκονόπανο στο χέρι.

Πόσες φορές έχεις περάσει ένα απόγευμα ξεσκονίζοντας μόνο και μόνο για να δεις τη σκόνη να σε χαιρετάει πάνω από τα έπιπλά σου μέσα σε λίγες ημέρες από τότε που τα καθάρισες;

Τα νέα όμως είναι ευχάριστα καθώς όσο σκόνη κι αν μπαίνει στο σπίτι σου, εμείς ξέρουμε πως θα μπορέσεις να την απωθήσεις για αρκετό καιρό μ’ ένα μόνο απλό και πολύ γρήγορο κόλπο.

Με μια απλή τεχνική θα παρατηρήσεις πως δεν θα χρειάζεται πλέον να ξεσκονίζεις τόσο συχνά και έτσι θα γλιτώσεις χρόνο και κόπο.

Πρόκειται για ένα αντιστατικό σπρέι που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και θα λειτουργήσει ως ασπίδα στα έπιπλά σου για να μην συσσωρεύεται εύκολα η σκόνη.

Όπως διαβάζουμε στο σάιτ του Σπύρου Σούλη, για να φτιάξεις το αντιστατικό σπρέι θα χρειαστείς 1 κ.σ. οινόπνευμα, 1 κ.σ. μαλακτικό ρούχων, 250 ml νερό και ένα άδειο μπουκαλάκι σπρέι.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: bovary.gr


Share.

Leave A Reply