Το παγωτό είναι ωστόσο αρκετά «επικίνδυνο» αν καταναλώνεται χωρίς μέτρο.
Το παγωτό αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα γλυκίσματα του καλοκαιριού, είναι ωστόσο αρκετά «επικίνδυνο» αν καταναλώνεται χωρίς μέτρο.
Περιέχει και αρκετή ποσότητα ζάχαρης με αποτέλεσμα να επηρεάζει σημαντικά τα επίπεδα του σακχάρου. Ένας διαβητικός θα ήταν προτιμότερο να καταναλώσει παγωτά με υποκατάστατα ζάχαρης.
Οι γονείς που θέλουν να προσφέρουν υγιεινές επιλογές στα παιδιά τους μπορούν να φτιάξουν παγωμένα γλυκίσματα με παγωμένα φρούτα και γιαούρτι.
Μερικά παραδείγματα είναι οι παγωμένες μπανάνες με φυστικοβούτυρο, παγωμένο γιαούρτι με μέλι, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, το σορμπέ ή η γρανίτα με χυμό φρούτων όπως σταφύλια με μαύρη ζάχαρη και χυμό λεμονιού.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: makriniotis.faysbook.gr