Τι είδους σύζυγος γίνεται το κάθε ζώδιο!

0

Κάθε μία από εμάς, γνωρίζει λίγο-πολύ τι υποδηλώνει το ζώδιό της για τη μία ή την άλλη περίπτωση, πόσο μάλλον για το τι είδους σύζυγος θα γίνει.
Κριός
Θετικός προς το γάμο, ο Κριός παντρεύεται χωρίς να το βασανίσει ιδιαίτερα κι έχει την τάση να παίρνει τα ηνία, λόγω της ηγετικής φύσης του. Βεβαίως, ο εγωισμός του, που πάει πακέτο με την άσβεστη μαχητικότητά του, οδηγεί συχνά σε συγκρούσεις, οι οποίες, όμως, ενισχύουν το ενδιαφέρον στη συμβίωση και το πάθος μέσα στη σχέση. Δεν θέλει χαλινάρι, απλώς κατανόηση και χώρο να ξεδιπλώσει τις αρετές του και να γίνει η κολώνα του σπιτιού.
Ταύρος
Αφοσιωμένος στη γυναίκα και τα παιδιά του, ο σύζυγος Ταύρος είναι ευγενής, τρυφερός και αξιόπιστος, ταγμένος στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τους δικούς του και για ‘κείνον. Δεν κάνει ποτέ πίσω στις δουλειές του σπιτιού ή τη φροντίδα των γύρω του και είναι εξαιρετικά πιστός, αρκεί η σχέση του με την σύντροφό του να τον ικανοποιεί πλήρως, μιας και δίνει αρκετό βάρος στην σεξουαλική απόλαυση.
Δίδυμοι
Ανοιχτό μυαλό, υπομονή και κατανόηση είναι όσα χρειάζεται ένας Δίδυμος απ’ τη σύζυγό του για να της όλα όσα έχει την ικανότητα να αντλεί απ’ τις εμπειρίες και τις πνευματικές του αναζητήσεις. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι ονειροβατεί εκτός πραγματικότητας, αφού είναι αρκετά πρακτικός ώστε να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του με χαρακτηριστική άνεση. Απλώς, η δέσμευση δεν είναι το φόρτε του και τα σχέδια για το μέλλον τον κάνουν να πλήττει αφόρητα.
 Διαβάστε περισσότερα εδώ: anonymoigr.blogspot.com

 


Share.

Leave A Reply