Τεστ | Εσύ ποια πεταλούδα θα διαλέξεις;

0

Στη μυθολογία, οι πεταλούδες ήταν η έκφραση της ανθρώπινης ψυχής. Στην αρχαία Ελλάδα, για παράδειγμα, οι άνθρωποι πίστευαν ότι μετά τον θάνατο, η ψυχή τους θα μεταμορφωνόταν σε πεταλούδα ή περιστέρι.

Άλλοι μύθοι λένε ότι οι πεταλούδες είναι άγγελοι με πέταλα λουλουδιών ή λουλούδια που έχουν βγάλει φτερά, αφού προσευχήθηκαν στον Θεό να φτάσουν στον ουρανό.

Το μαύρο φόντο αντιπροσωπεύει το σκοτάδι που σας περιβάλλει και σας εμποδίζει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, σαν μια φυλακή του μυαλού και του σώματός σας. Η επιλογή σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το σκοτάδι και να βρείτε το φως στη ζωή σας.

Κοιτάξτε προσεκτικά τις 9 πεταλούδες στην παρακάτω εικόνα και επιλέξτε μία, αυτή που σας αρέσει περισσότερο. Κάτω από την εικόνα, θα βρείτε την απάντηση στην επιλογή που κάνατε.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ #1 – ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ

Αν επιλέξατε την πρώτη πεταλούδα, ίσως παρατηρήσατε ότι τα επάνω φτερά της είναι χρωματισμένα με άλλο χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε απόλυτα ελεύθεροι άνθρωποι και θέλετε να το δείχνετε οποιαδήποτε στιγμή. Κάποιος ή κάτι σας εμποδίζει να εκφράζετε πάντα τις σκέψεις σας προφορικά.

Αυτό είναι ένα από τα πιο οδυνηρά προβλήματα που αντιμετωπίζετε: Το γεγονός ότι αποτυγχάνετε να προσαρμοστείτε και να εκφραστείτε σωστά, καθώς κάποιος πάντα σας διακόπτει και οι ιδέες σας δεν εισπράττονται σωστά ή δεν ακούγονται.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ #2 – ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ

Είστε αιχμαλωτισμένοι ανάμεσα σε δύο κόσμους. Μπορείτε δύσκολα να αποφασίσετε για ο,τιδήποτε στη ζωή σας. Αντιμετωπίζετε πάντοτε καταστάσεις όπου βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο φίλους που δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλο και δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε ή να επιλέξετε κάποιον από αυτούς.

Αυτό που θέλετε να πείτε σε όλους είναι ότι δεν είστε ψεύτικοι. Θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε πολλά πράγματα στη ζωή σας και να γνωρίσετε εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε δύσκολες επιλογές στη ζωή σας.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ #3 – ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΣΜΩΝ

Αν έχετε επιλέξει τον αριθμό 3, είστε ο άνθρωπος που έχει δυσκολία να ξεκινήσει μια δίαιτα, να εγκαταλείψει τις κακές του συνήθειες, να κάνει νέα ξεκινήματα στη ζωή ή να κάνει κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο.

Αυτό που ζητάτε από τους άλλους με τον πιο ειλικρινή τρόπο, είναι να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν εγκατασταθεί στον εγκέφαλό σας – αυτούς τους πειρασμούς που με την πάροδο του χρόνου γίνονται ο μεγαλύτερος εχθρός σας.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ #4 – ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΒΑΘΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

Κρύβετε ένα πολύ μεγάλο μυστικό για τη ζωή σας. Έχετε κάνει κάτι στο παρελθόν για το οποίο ντρέπεστε ή έχετε περάσει μια απογοήτευση που δεν μπορείτε να πείτε ποτέ σε κανέναν.

Αυτό το μεγάλο ψέμα σας τρώει από μέσα, αλλά είστε πολύ φοβισμένοι για να το αποκαλύψετε. Πρέπει να βρείτε το θάρρος να αποκαλύψετε το μεγαλύτερο μυστικό σας για να απολαύσετε μια ζωή ειρήνης και ηρεμίας.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ #5 – ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΔΗΛΩΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Το μεγάλο σας πρόβλημα είναι ο φόβος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για το πρόσωπο που αγαπάτε. Ερωτεύεστε χωρίς να το καταλάβει κανείς. Κρατάτε αυτά τα συναισθήματα κρυμμένα μέσα σας, και όταν εκείνος που αγαπάτε σας πλησιάζει, τον αγνοείτε λόγω της συστολής σας.

Μόλις βρείτε το θάρρος να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα και τελικά να προσεγγίσετε αυτόν που αγαπάτε, θα βρείτε ευτυχία στη ζωή σας.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ #6 – ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Ελκύεστε από τον κόσμο της τέχνης και είστε παθιασμένοι με τις δημιουργικές δραστηριότητες. Ξέρετε πώς να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από τη ζωγραφική, τη μουσική ή το γράψιμο, αλλά οι άλλοι ποτέ δεν καταλαβαίνουν αυτό που προσπαθείτε να πείτε μέσα από την τέχνη σας.

Χρησιμοποιείτε πάρα πολλά κωδικοποιημένα μηνύματα, αφηρημένα σχέδια και πολύ μυστήριο. Μερικές φορές ακόμη και εσείς δεν καταλαβαίνετε τι πραγματικά θέλετε να εκφράσετε και κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα του φιλόσοφου που είναι ακατανόητος και παρεξηγημένος.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: plakatzhs.com


Share.

Leave A Reply