Τι σχέση έχουν τα παπούτσια που φοράς με τις επιδόσεις σου στο σεξ!

0

Τα  δεκάποντα και πάνω έχουν ταυτιστεί αρκετά με την αρχετυπική σέξιεμφάνιση. Η αλήθεια είναι ότι δείχνουν το πόδι πιο ψηλό, τον γλουτό πιο ανορθωμένο και ενδεχομένως να προσδίδουν κιόλας κάποιους έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης σ’ εκείνη που τα φοράει. Πράγματι, οι γόβες στιλέτο είναι σύμβολο της μοιραίας γυναίκας πολύ περισσότερο από ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Το flat παπούτσι δεν θεωρούνταν ποτέ ιδιαίτερα ερεθιστικό κι από καταβολής της συζήτησης περί γυναικείου αισθησιασμού το τακούνι, πατούσε πάντα πόδι. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, όπου επιτέλους το χαμηλό παπουτσάκι κερδίζει έδαφος έναντι της τακούνας, αφού το τελευταίο, ίσως τελικά να μην σε κάνει τόσο σέξι.

Σύμφωνα μελέτη της δόκτορος Elen Fromberg, γυναικολόγου με έδρα τη Νέα Υόρκη, το να φοράμε τακούνια όλη μέρα μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην επίτευξη του οργασμού μας. Πώς;

Όπως αναφέρει άρθρο της dailymail, η ισορροπία σε ψηλά τακούνια αναγκάζει τη λεκάνη μας σε μία όχι φυσική στάση, δημιουργώντας μάλιστα ανεπιθύμητες συσπάσεις στο πυελικό δάπεδο του γυναικείου σώματος. Η στάση που παίρνει το σώμα όταν τα παπούτσια είναι ψηλά, τοποθετεί τη λεκάνη σε τοξωτή θέση κι αυτό ωθεί την περιοχή να μην παίρνει την επιθυμητή στάση κατά την ώρα του οργασμού, μειώνοντας παράλληλα την έντασή του. «Το μεγαλείο του οργασμού έγκειται στο ότι πρόκειται για μία διαδικασία που είναι σαν να πηγαίνεις απευθείας από το 0 στο 60. Αν το σώμα είναι μονίμως στη στάση που παίρνει γύρω στο 55, αυτό συνεπάγεται πως η εμπειρία της κορύφωσης δεν θα είναι το ίδιο έντονη κι άρα απολαυστική» επισημαίνει η επιστήμονας, συστήνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στις γυναίκες να χαμηλώσουν τους πόντους στο καθημερινό τακούνι.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: ladylike.gr


Share.

Leave A Reply