Κερδίστε κάθε μέρα το ΠΡΩΙΝΟ σας με γεύσεις Λάμπου!

0

Το ΠΡΩΙΝΟ CITY στο City FM 103,8 σας κάνει ΔΩΡΟ το πρωινό σας!

Ένα πλούσιο ΠΡΩΙΝΟ με αξεπέραστες γεύσεις Λάμπου!

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής, συντονίσου καθημερινά στο City FM 103,8 και συγκεκριμένα στο ΠΡΩΙΝΟ CITY και κέρδισε: μια τυρόπιτα στρογγυλή Λάμπου και ένα παστέλι με 100% μέλι!

Τηλεφώνησε όταν σου ζητηθεί στο 2721063253 και κέρδισε το πιο νόστιμο και δυναμωτικό πρωινό: τη μοναδική αφράτη, στρογγυλή τυρόπιτα με φέτα, με την ίδια επιτυχημένη συνταγή εδώ και 60 χρόνια ΚΑΙ το τραγανό, μελάτο παστέλι ιδανικό για υγιεινή διατροφή, που δίνει ενέργεια, έχει πλούσια γεύση και είναι χωρίς γλουτένη!

Τόσο απλά!

Κάθε μέρα με το “Καλημέρα” μπορείς να κερδίσεις το πλούσιο πρωινό που ετοιμάζουν κάθε πρωί για όλους εμάς, οι άνθρωποι που εργάζονται στην επιχείρηση των αδελφών Λάμπου.

H εταιρεία Αφών Ι. Λάμπου Α.Ε. από το 1950 αποτελεί το σήμα κατατεθέν των παραδοσιακών αυθεντικών γεύσεων της Καλαμάτας.

Με μεράκι κι αυστηρές προδιαγραφές, αναζητά τα πιο αγνά υλικά και δημιουργεί μοναδικές γεύσεις που κλειδώνονται στη μνήμη, παρέα με τις μεσσηνιακές ομορφιές!

Το τραγανό και το μελάτο παστέλι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας τις γεύσεις και τ’ αρώματα της Ελλάδας, χαρίζοντας υγιεινή διατροφή, με ενέργεια και πλούσια γεύση, χωρίς γλουτένη.

Με φρούτα όπως cranberries, σταφίδες, φιστίκι Αιγίνης, σκέτο, με 100% μέλι και σουσάμι μόνο, οι μπάρες σουσαμιού (παστέλι) διατίθενται σε μεγάλη γκάμα, σε συσκευασίες για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις. Στα καταστήματα των Αδελφών Λάμπου, μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά, κάθε λογής χειροποίητα σφολιατοειδή, σάντουιτς σε μεγάλη ποικιλία και πλήθος άλλων παραδοσιακών και νέων λαχταριστών, χορταστικών προτάσεων. Γεύσεις Λάμπου ΚΑΙ στις μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής μας: Χειροποίητες παραδοσιακές λιχουδιές και νέες γεύσεις γλυκών, παγωτό σε μπάλες ή κλασσικό χωνάκι, παστέλια μελάτα και τραγανά και προτάσεις γλυκές και αλμυρές για τον γάμο, τη βάπτιση, το πάρτι μας και κάθε στιγμή της ζωής μας. Ανακαλύψτε τις πιο γευστικές προτάσεις και στο διαδίκτυο: www.lampos.grwww.pasteli.com (e-shop)

Καταστήματα Αφών Ι. Λάμπου στην Καλαμάτα: Βασ. Γεωργίου 6, Σταδίου 3, Κρήτης 13, Μεθώνης 1, κεντρικό Θουρία. Τηλέφωνο 27210 33023

Και στο facebook: https://www.facebook.com/lampos.gr/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAopgWy2vDwnnhO9W1_uTNftR8ZCuIHHwEJTFiqbe45eHx5hsDJoyMvlCJOIKuy7A5-LUSQODOc2xMk

 

 

 

 

 

 Share.

Leave A Reply