10 σημάδια ότι δεν ενδιαφέρεται πια για σένα!

0

Είσαι στα όρια μιας μετέωρης σχέσης και θέλεις να επιβεβαιώσεις ότι δεν ενδιαφέρεται πια για σένα; Υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις από την συμπεριφορά του. Σίγουρα δεν είναι ωραίο συναίσθημα το να εκλαμβάνεις από τον σύντροφό σου ότι δεν είναι ευχαριστημένος πλέον από τη σχέση σας, αλλά πρέπει να το γνωρίζεις για να δράσεις αναλόγως.

 

Αφού συνειδητοποιήσεις ότι έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο υπάρχουν πλέον δύο λύσεις. Αν θέλεις ακόμα αυτόν τον άντρα θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να ανατρέψεις αυτή την κατάσταση και να σώσεις τη σχέση σου ή διαφορετικά να πάρεις τη μεγάλη απόφαση και να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου.

Δεν απαντάει στα μηνύματά σου

Το ότι δεν απαντάει πλέον στα μηνύματά σου είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι έχει ξεκινήσει να χάνει το ενδιαφέρον του. Μπορεί να έχει βαρύ πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία αφού όπως ενδιαφέρεται πάντα δίνει χρόνο. Δεν μιλάμε για περιπτώσεις βέβαια που συμβαίνει μια φορά, αλλά για κάτι που έχεις προσέξει επανειλημμένα.
Απαντά μονολεκτικά
Ακόμα και όταν απαντά, δίνει μονολεκτικές απαντήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει συζήτηση και να σε εξωθεί στα άκρα. Μπορεί να το κάνει γιατί νιώθει άσχημα. Σε αυτή την περίπτωση όμως καλύτερα απλά να κλείσεις το κινητό σου και να ασχοληθείς με κάποιον άλλο.
Δεν εμφανίζεται στα ραντεβού σας

Είχατε συνεννοηθεί να σου στείλει για να βγείτε, αλλά δεν το έκανε ποτέ; Μην αναρωτιέσαι αν του έτυχε κάτι, γιατί ακόμα κι έτσι να ήταν θα είχε φροντίσει να σε ειδοποιήσει. Οπότε ότι γίνεται το κάνει εσκεμμένα και σε αποφεύγει έμμεσα.

Δε σου ζητάει να συναντηθείτε

Μια ένδειξη μιας σχέσης που ευημερεί είναι το να περνάτε πολύ χρόνο μαζί και να είναι κάτι που το θέλετε και οι δύο. Ανεξάρτητα με το βαρύ πρόγραμμα που μπορεί να έχετε και οι δύο, όταν κάποιος σε θέλει ξεκλέβει έστω και μισή ώρα για να βρεθείτε. Αν έχει σταματήσει να σου ζητάει να συναντηθείτε είναι γιατί απλά δεν θέλει.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: govastileto.gr


Share.

Leave A Reply