Δημιούργησε «κατάσταση» στέλνοντας αυτό το ερωτικό μήνυμα!

0

Ανάμεσα στους πολλούς τρόπους ερωτικής επικοινωνίας είναι τα ραβασάκια, τα ερωτικά μηνύματα στο τηλέφωνο, τα ερωτικά email και -γιατί όχι;- ακόμη κι ένα ερωτικό μήνυμα στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου. Βάλε λοιπόν την σέξι πειρακτική σου διάθεση  και spread the words (!), ώστε να δείξεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο τι σκέφτεσαι γι’ αυτό.

Εδώ είναι μερικές ιδέες με ερωτικά μηνύματα για να κάνετε πιο παιχνιδιάρικη την καθημερινότητά σου, αναλόγως του ζώδιου του. Σκέψου έξυπνα και εφευρετικά!

ΚΡΙΟΣ

krios_copy_copy_copy_copy_copy

Λίγο πριν φύγει για την δουλειά τρέξε στο αμάξι του, που είναι γεμάτο από σκόνες και γράψε στο παρμπρίζ: «Είμαι το ίδιο «βρώμικη» στο κρεβάτι». Αν πιάσει το μήνυμα ελπίζω να μην αργήσει πολύ… 

ΤΑΥΡΟΣ

tayros_copy_copy_copy_copy_copy

Μια μπανάνα την ημέρα την ανία κάνει πέρα… Ετοίμασε το δεκατιανό του, που θα πάρει στη δουλειά και γράψε το μήνυμά σου, που αν δεν το προσέξει το πρωί, μέχρι το μεσημέρι σίγουρα θα το έχει παραλάβει. Μην ρωτάς «γιατί μπανάνα;» αντί άλλου φρούτου… Η παραπομπή της κάνει γνώστες τις διαθέσεις σου. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό πρόβλημα εδώ. Ο λαίμαργος Ταύρος σου να μην πιάσει το υπονοούμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

didymos_copy_copy_copy

Θα μπορούσες να στείλεις ένα μήνυμα στο τηλέφωνο ή ένα email και ΟΚ θα καταλάβαινε τις προθέσεις σου. Αλλά πιο ωραίο θα ήταν να εξάψεις λίγο την φαντασία του Διδύμου. Ταχυδρόμησε ένα φάκελο ή άφησέ το σε εμφανές σημείο, αλλά με μήνυμα-γρίφο, η λύση του οποίου θα τονώσει την περιέργειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

karkinos_copy_copy_copy_copy_copy

Αχ, κόπηκε στο ξύρισμα το «μωρό» σου; Εσύ θα τον κάνεις καλά… Τσιρότο ειδικό που φωνάζει πως έχεις τη «γιατρειά» για να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Το πώς, είναι δικό σου θέμα. Σφράγισέ το, με ένα φιλί και συνόδεψέ το από μια μεγάλη αγκαλιά.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr


Share.

Leave A Reply