Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχετε χημεία στο σεξ!

0

Όλα είναι μια χημεία δεν σ’ αλλάζω με καμία» έλεγε ο Αντώνης Βαρδής σ’ ένα τραγούδι του και πραγματικά φίλη μου, μεγάλη υπόθεση να ταιριάζουν ερωτικά 2 άνθρωποι που θέλουν ο ένας τον άλλον. Η ερωτική χημεία δεν είναι αυτονόητη συνθήκη, ούτε δεδομένη ακόμα κι αν συμπαθιέστε αφόρητα με τον λεγάμενο. Δηλαδή όχι να πέφτετε στο κρεβάτι και να γίνεται το σεξ μηχανικά, αλλά να νιώθετε ότι κάτι τέτοιο δεν ξανάγινε, σαν κάτι σχεδόν ανεξήγητο να σας ενώνει, να αλληλοσυμπληρώνεστε σωματικά κι πνευματικά. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, με δυο λόγια.

Πώς το διακρίνεις αυτό; Τα σήματα εκπέπονται όταν είστε τόσο πάνω όσο και πέρα από το κρεβάτι.

Επικοινωνείτε χωρίς πολλά λόγια

Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να αναρωτιέται «βρε λες να είναι η αδερφή ψυχή μου και να μην το ξέρω»; Σε καταλαβαίνει χωρίς καν να μιλήσεις κι ανάμεσά σας ρέει μια τηλεπάθεια σκέψης και πάθους.

Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη

Η προϋπόθεση για να εξελιχθεί η ερωτική χημεία δεν είναι απαραίτητα η οικειότητα, αλλά ένα αμοιβαίο αίσθημα εμπιστοσύνης, το οποίο δεν πηγάζει από το πόσο ξέρεις τον άλλο, αλλά από το ότι νιώθετε πως εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Όταν αφήνεσαι γιατί ξέρεις πως δεν θα έκανε τίποτα που θα σε βλάψει, ότι δεν θα σε κατακρίνει, δεν θα φερθεί άγαρμπα.

Θες να πειραματιστείς μαζί του

Η ερωτική χημεία σου προκαλεί ενθουσιασμό και ο ενθουσιασμός είναι κίνητρο για να βγεις από τη «ζώνη ασφαλείας» σου.

Δεν μπορείς να του το αρνηθείς (ούτε εκείνος)

Μα είναι τόσο ωραίο αυτό που συμβαίνει όταν πέφτεις μαζί του στο κρεβάτι. Γιατί να χάσεις την ευκαιρία; Λογικό.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ladylike.gr


Share.

Leave A Reply