Ήρθε η ώρα να κάνεις την πρώτη κίνηση!

0

Είτε δουλεύετε μαζί, είτε τον συναντάς τα πρωινά στο ίδιο μαγαζί που παίρνεις τον καφέ σου, είτε είναι γνωστός μιας φίλης σου, ήρθε η ώρα να πάρεις την σκυτάλη και να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Οι εποχές που περιμέναμε να την κάνουν οι άντρες, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Άσε που πλέον η ανασφάλεια και η ντροπή είναι δύο πολύ καθοριστικοί λόγοι για να μη προχωρήσει το γλυκό μεταξύ σας.

Αν πάλι δεν ξέρεις πώς να τον πλησιάσεις, τότε πρέπει να διαβάσεις τους 4 τρόπους που ακολουθούν:

1. Πιάσε του την κουβέντα

Εμφάνισε όλα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα προκειμένου να του μιλήσεις. Ρώτησε τον ακόμα και το πιο άσχετο πράγμα που μπορεί να σκεφτείς εκείνη τη στιγμή ή ακόμα και το πιο συνηθισμένο. Το point δεν είναι να λάβεις σοβαρές απαντήσεις, αλλά να ξεκινήσετε την συζήτηση μεταξύ σας και όλα τα υπόλοιπα θα μπουν σε μια ροή. Ειδικά αν νιώσει λίγο άνετα κι εκείνος.

2. Πες ένα καλό λόγο

Ναι, πρέπει να αντιστρέψεις τους ρόλους και να μη γίνεις εσύ η αποδέκτης του κοπλιμέντου. Γενικά, το να λες ένα ωραίο λόγο στον οποιοδήποτε τον κάνεις αυτόματα να νιώσει όμορφα βοηθώντας να σπάσει λίγο ο πάγος μεταξύ σας. Για παράδειγμα, πες πόσο καλοντυμένος είναι ή ότι τα καινούρια του γυαλιά μυωπίας του πάνε πολύ. Κι ας μην είναι αλήθεια!

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: thatslife.grShare.

Leave A Reply