7 ατάκες σου που προκαλούν…κρύο ιδρώτα σε έναν άντρα!

0

Συνήθως οι άντρες είναι που είμαστε ψύχραιμοι στις μεγάλες καταστροφές και εσείς οι γυναίκες χάνετε τον έλεγχο, ενώ συμβαίνει το αντίθετο στα πολύ μικρά και προφανή. Εκεί μπορούμε να πνιγούμε σε μια κουταλιά νερό. Να ιδρώσουμε, να τρομάξουμε και να μην ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τα πράγματα. Και δεν μιλάμε για μία περίπτωση. Μιλάμε για κάμποσες. Δέκα για την ακρίβεια. Τουλάχιστον τόσες έχω βρει εγώ. Για την ακρίβεια πρόκειται για φράσεις που αν τις πεις σε έναν άντρα τον παραλύεις σε χρόνο dt.

1.Μωρό μου την Κυριακή θα φάμε με τους γονείς μου: Και δεν παθαίνουμε καλύτερα σκωληκοειδίτιδα; Δεν λέω καλοί άνθρωποι οι δικοί σου και τους συμπαθώ. Αλλά δεν θα ήθελα να περάσουμε όλη την Κυριακή μαζί. Να μαγειρεύεις εσύ με τη μάνα σου κι εγώ να ακούω τις αμπελοφιλοσοφίες του μπαμπά σου. Και μετά να με ρωτούν και πότε θα παντρευτούμε.

2. Το βράδυ θα βγούμε να γνωρίσεις τα κορίτσια : Όπου κορίτσια = οι φίλες σου. Δηλαδή α βρεθώ ανάμεσα σε 4-5 γυναίκες και θα πρέπει να πάρω θέση για τα πράγματα που θα συζητήσουν. Δεν είναι η μέρα που θα έρθω σε επαφή με την θηλυκή μου πλευρά.

3. Έχω περίοδο : Ωχ και ξανά ωχ και άλλες τόσες φορές ωχ.

4. Εσύ έριξες κάτω αυτά τα τρίμματα; : Και κάπου εδώ έρχεται η στιγμή που αρχίζεις και γίνεσαι σαν τη μάνα μου. Μην πατήσω εκεί έχεις σφουγγαρίσει, μην τυχόν και πέσει κάτω τρίμμα από πατατάκι θα με βάλεις να το γλείψω με τη γλώσσα μου. Ξέρεις γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο έφυγα από τη μάνα μου και νοίκιασα σπίτι.

5. Έχω καθυστέρηση : Τόνοι ιδρώτα, βλέμμα στο κενό και ένα κεφάλι που βράζει. Ιδίως αν αυτό το παιδί ήρθε με προφυλακτικό. «Πώς έγινε αυτό; Τι κάνουμε τώρα; Να της πω να το ρίξει; Αν δεν το κάνει θα φανώ μ@λ@κ@ς. Θα την αφήσω να μιλήσει».

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή:  y-olo.gr


Share.

Leave A Reply