Ποια είναι τα πιο kinky ζώδια;

0

Οι προτιμήσεις στο σεξ διαφέρουν φυσικά σε κάθε άνθρωπο. Υπάρχουν κατηγορίες που θέλουν απλά και ήρεμα πράγματα στο κρεβάτι (το λεγόμενο “vanilla sex”) και υπάρχει και η κατηγορία ανθρώπων που έχει ως πρότυπο τον Christian Grey. Σύμφωνα μάλιστα με μία μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2013 στο “Journal of Sexual Medicine” όσοι προτιμούν το kinky sex είναι λιγότερο νευρωτικοί, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, μειωμένο άγχος και στρες και γενικότερη ευεξία στη ζωή τους.

Πολλοί είναι οι παράγοντες που κάποιος προτιμά το kinky sex ωστόσο τα άστρα επηρεάζουν και τον συγκεκριμένο τομέα. Ποια είναι λοιπόν τα πιο kinky ζώδια; Αν θέλεις να μάθεις αν το ζώδιο του σύντροφό σου συγκαταλέγεται ανάμεσά σε αυτά δες την λίστα που ακολουθεί:

Κριός:

Ο Κριός αγαπάει πολύ το S&M σεξ. Του αρέσει να επιβάλλεται στον /στην σύντροφό του όμως γι αυτό ευθύνεται η επιρροή που ασκεί ο Ήλιος πάνω του. Το kinky sex αποτελεί γι αυτόν μία πηγή έκφρασης και έντονης ενέργειας.

Αιγόκερως:

Κάτω από το σοβαρό πρόσωπο του Αιγόκερου κρύβεται ένας άνθρωπος με έντονη σεξουαλικότητα.

Δίδυμοι:

Οι Δίδυμοι φημίζονται για την ευρηματικότητά τους γι αυτό δεν θα διστάσουν να δοκιμάσουν kinky παιχνίδια στο κρεβάτι τους. Είναι ανοιχτοί στο ménage a trois, στο dirt talk και στα αθώα βίτσια.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: madamefigaro.gr



Share.

Leave A Reply