Μάνη: Με μεταδιδόμενο νόσημα ο ιερέας που κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη!

0

Μια νέα εξέλιξη που σοκάρει έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά την υπόθεση του 57χρονου ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε μία 12χρονη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», ο ιερέας, μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως, υποβλήθηκε σε καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και διαγνώστηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα. Από τα πρώτα στοιχεία ο ιερέας δεν γνώριζε ότι νοσούσε.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η 12χρονη δεν έχει μολυνθεί και χαίρει άκρας υγείας.

Το ανήλικο κορίτσι, που φέρεται να κακοποιούνταν από τα 9, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, είχε απευθυνθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ιερέα. Η σύλληψη του ιερέα έγινε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Στην κατάθεσή της φέρεται να είχε πει:

«Ο μπαμπάς Ν….ήρθε χωρίς το παντελόνι  και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά. Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε “τι κάνετε εκεί;” Εγώ της είπα ότι “ο Ν…το έκανε αυτό με το ζόρι”. Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς Θ…».

Διαβάστε περισσότερα εδώ: madata.grShare.

Leave A Reply