6 φαγητά που τρώει για βραδινό ένας διατροφολόγος

0

Πόσες φορές δεν έχεις γυρίσει σπίτι, βράδυ, κουρασμένη και πεινασμένη αλλά χωρίς καθόλου διάθεση να μαγειρέψεις;

Πολλές, όπως όλες μας. Το delivery είναι μια λύση, το τσιμπολόγημα μια άλλη, μα και οι δυο τους, φοβάσαι ότι παχαίνουν. Και κάπου εκεί απορείς τι μπορεί να τρώει ένας διατροφόλογος, σε μια αντίστοιχη περίπτωση, για βραδινό;

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την απάντηση.

Ο διατροφολόγος, που η καριέρα του είναι αφιερωμένη στο να μυήσει τους πελάτες του στη σωστή διατροφή, έχει ένα βασικό μυστικό: Ακόμα κι αν χρειαστεί να καταναλώσει κάτι διαφορετικό από το μαγειρευτό φαγητό, ξέρει τον τρόπο.

Ορίστε τι θα έτρωγε:

  • Οι φακές σε κονσέρβα είναι μια από τις εναλλακτικές. Συνήθως συνοδεύεται από τοστ ολικής άλεσης και ένα φρούτο.
  • Τα αυγά τύπου σκράμπλ χρειάζονται ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και είναι νόστιμα και θρεπτικά. Συνοδεύεται από λαχανικά ατμού και πατάτα ψημένη στο φούρνο μικροκυμάτων.
  • Αν έχεις όρεξη για γλυκό το βράδυ – και ταυτόχρονα πεινάς – τότε μπορείς να επιλέξεις ένα παρφέ με γιαούρτι, φρούτα και μούσλι.
  • Η πίτσα αν και παρεξηγημένη, ανήκει στον κατάλογο με τα γρήγορα γεύματα που κάθε διαιτολόγος θα επέλεγε για βραδινό, υπό δυο όρους: να είναι πίτσα μαργαρίτα ή πίτσα με σπανάκι και να συνοδεύεται από μια σαλάτα με πράσινα λαχανικά και ελαιόλαδο. Tip: Μην ξεχνάς ότι η ποσότητα μετράει, για αυτό φάε μόνο δυο κομμάτια.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.grShare.

Leave A Reply