Τι σημαίνει ο τρόπος που σας φιλά!

0

Το φιλί είναι ο ιδανικός τρόπος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον αγαπημένο σας. Τι ακριβώς όμως σημαίνει «φιλάω κάποιον/κάποια»;

Τι σημαίνει ο τρόπος που σας φιλά

Μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε. Ενδέχεται να είναι έκφραση αγάπης, φιλίας, ερωτικής έλξης, θαυμασμού, υποταγής, ακόμη και προδοσίας -θυμηθείτε το φιλί τού Ιούδα. Υπάρχουν λοιπόν διάφορα είδη φιλιών, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή ιστορία και σημασία. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά είδη φιλιών για να στείλετε το δικό σας μήνυμα…

Φιλί στο μάγουλο: Αυτό είναι το ευγενικό φιλί και μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, ανάλογα με το άτομο που σας φιλάει και το πόσο καιρό γνωρίζεστε. Είναι ένδειξη συμπάθειας, υποστήριξης αλλά και έλξης. Επίσης είναι το ιδανικό φιλί για το πρώτο ραντεβού για κάποιον που δεν θέλει να φανεί επιθετικός με το «καλησπέρα».

Το πεταχτό φιλί: Ένα γρήγορο, πεταχτό φιλί στα χείλη στην αρχή μιας σχέσης συνήθως σημαίνει «μου αρέσεις» ή «πέρασα πολύ ωραία απόψε μαζί σου». Τώρα όσον αφορά τη μακροχρόνια, το πεταχτό φιλί (αν και συνήθως καταλήγει στη μύτη) σημαίνει «θα τα πούμε αργότερα».

Φιλί με τα μάτια ανοιχτά: Εάν έχετε παρατηρήσει ότι ο παρτενέρ σας δεν κλείνει τα μάτια ενώ φιλιέστε τότε μάλλον μιλάμε για ένα άτομο που είναι θεατής παρά “συμμετέχων” στην πράξη. Κάτι τέτοιο ίσως θα πρέπει να σας προβληματίσει…

Φιλί με μάτια ερμητικά κλειστά: Αυτό είναι ένα δεκτικό φιλί. Όταν τα μάτια είναι κλειστά η αίσθηση της αφής είναι αυξημένη, κι έτσι μπορείτε να το απολαύσετε περισσότερο. Είναι συνήθως το φιλί που έχει και τη μεγαλύτερη διάρκεια και συνοδεύεται από πεταλουδίτσες στο στομάχι. Σίγουρα ο άντρας που επιλέγει να σας φιλήσει έτσι είναι ρομαντικός και τρέφει αισθήματα για εσάς.

Το διστακτικό φιλί: Ένα διστακτικό φιλάκι μπορεί να υποδηλώνει ότι το άτομο που σας φιλάει είναι ντροπαλό ή δεν είναι βέβαιο ότι ανταποκρίνεστε στα συναισθήματά του. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η απάντησή σας σε αυτό το φιλί θα είναι καθοριστική για το αν θα συνεχιστεί ή θα επαναληφθεί.

Το καθιερωμένο γαλλικό φιλί: Τα χείλη ακουμπάνε, το στόμα ανοίγει και ξεκινάει η εξερεύνηση με την γλώσσα να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι το άτομο με το οποίο ανταλλάσσετε αυτό το φιλί αισθάνεται πάθος και σας λέει «θέλω να προχωρήσουμε αλλά σε ξέρω μόνο 5 λεπτά».

Το φιλί που «ταξιδεύει»: Αυτό το φιλί αρχίζει από το στόμα ή από άλλα μέρη του προσώπου και καταλήγει στο λαιμό και πέρα. Αυτά τα φιλιά προορίζονται για να σας ξυπνήσουν και άλλα ένστικτα. Αν δεν έχετε πρόθεση να κάνετε σεξ, μην αφήσετε τον παρτενέρ σας να συνεχίσει.

Φιλί στο μέτωπο: Είναι το λεγόμενο πατρικό φιλί. Εάν ο καλό σας σας φιλάει στο μέτωπο όχι απλά σας θέλει, αλλά αισθάνεται και την ανάγκη να σας προστατέψει. Like!

Φιλί δαγκωτό: Μήπως σας δαγκώνει τα χείλη κάθε φορά που σας φιλά; Ο άντρας αυτός είναι παιχνιδιάρης και περιπετειώδης. Ειδικά στην εποχή μας, που τα βαμπίρ έχουν πέραση, το αγόρι αυτό κάνει θραύση.

Σαν παλιό σινεμά: Ή αλλιώς κλασική σκηνή χολιγουντιανής ταινίας. Εκείνος σας παίρνει αγκαλιά, σας ρίχνει πίσω με μια θεατρική κίνηση, σκύβει και σας φιλά. Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άντρα που του αρέσει το show και δείχνει την αγάπη του με έναν ξέφρενο τρόπο. Ζήστε το παραμύθι και μην ανησυχείτε για εκείνους που αναρωτιούνται μήπως πρωταγωνιστείτε σε σήριαλ του Παπακαλιάτη. Απλά ζηλεύουν.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mama365.gr


Share.

Leave A Reply