Πώς θα βρω το καλό μου προφίλ;

0

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε το καλό μας προφίλ. Την πλευρά του προσώπου μας που, για τον ένα λόγο ή τον άλλο, είναι πιο ωραία από την άλλη. Υπάρχουν και άνθρωποι με πρόσωπα όσο πιο συμμετρικά γίνεται, και θα τους παρακαλούσαμε να κλείσουν αυτό το κείμενο. Οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί, διαβάζουμε παρακάτω μερικά σούπερ tips για να φροντίσουμε να βγαίνουμε πάντα καλύτεροι στις φωτογραφίες.

*Πάρε ένα κομμάτι χαρτί, και κράτησέ το κάθετα μπροστά από την μία πλευρά του προσώπου σου, και παρατήρησε καλά στον καθρέφτη. Κάνε το ίδιο για την άλλη πλευρά, και δες σε ποια από τις δύο τα χαρακτηριστικά σου είναι στραμμένα περισσότερο προς τα πάνω—η γωνία του ματιού, το μήλο, η μύτη ή τα χείλη. Αυτή συνήθως είναι η καλή πλευρά σου.

*Κάθε φορά που ποζάρεις για φωτογραφία, γείρε το κεφάλι σου ελαφρώς προς τα εμπρός, τονίζοντας μία από τις δύο πλευρές σου.

*Ένας καλός κανόνας για φωτογραφίες προφίλ ή τρία τέταρτα είναι να μην κάνεις χαζές φάτσες. Θα φανούν σίγουρα πιο γκροτέσκες σε σχέση με το να κάνεις χαζομάρες στο ανφάς. Κάποιοι θα σου έλεγαν να σταματήσεις να κάνεις χαζομάρες στις φωτογραφίες γενικά, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί οι κάποιοι να είμαστε εμείς. Ζησ’ το όπως θες.

*Φρόντισε να μην είσαι ποτέ στην ίδια ευθεία με την κάμερα. Ιδανικά, η κάμερα πρέπει να είναι λίγο πιο ψηλά από το πρόσωπό σου, και αυτή είναι συμβουλή της βασίλισσας των σέλφι, Κιμ Καρντάσιαν. Και, είτε την λατρεύεις, είτε την μισείς, η Κιμ ξέρει να βγάζει καλές σέλφι…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: in2life.grShare.

Leave A Reply