Κέρδισε ένα ανδρικό ρολόι από το Sunglasses and More στην Καλαμάτα!

0


Χριστούγεννα χωρίς ΔΩΡΟ από το Sunglasses and More, δε λέει!

Και όχι ένα απλό ΔΩΡΟ, αλλά ΔΩΡΑΡΑ!

Συντονιστείτε κι εσείς στο ΠΡΩΙΝΟ CITY, στο City FM 103,8 και όταν σας ζητηθεί τηλεφωνήστε και διεκδικήστε ένα συναρπαστικό ανδρικό ρολόι γνωστής εταιρείας, σε αθλητικό στυλ σε μαύρο χρώμα και με μαύρο καντράν- με μικρές λεπτομέρειες στις ενδείξεις σε λευκό και κόκκινο, με εγγύηση για τα μηχανικά μέρη του, αξίας 80€!

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019!

Όλα παίζουν εδώ www.cityfm.gr και είναι τα καλύτερα!!!

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι θέλουμε με κάποιο τρόπο να ανανεωθούμε, να επιλέξουμε όμορφα δώρα για τους αγαπημένους μας, θέλουμε οι επιλογές μας να είναι ξεχωριστές…

Επισκεφθείτε το υπέροχο κατάστημα Sunglasses and More και επιλέξτε αυτά που θα σας κάνουν χαρούμενους!

Το Sunglasses and More είναι ένα κατάστημα αξεσουάρ, κοσμημάτων και ποιοτικών γυαλιών ηλίου, που φιλοδοξεί να αποτελέσει την πρώτη επιλογή γυναικών και ανδρών, λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε σχέδια και κωδικούς προϊόντων, καθώς και για τις προσιτές τιμές του!

Απίστευτα κοσμήματα που θα λατρέψετε, τσάντες και τσαντάκια συναρπαστικά, υπέροχα ρολόγια, γυαλιά ηλίου συγκλονιστικά, και τι δεν θα βρεις στο Sunglasses and More, Αναγνωσταρα 32 στην Καλαμάτα! Το σίγουρο είναι πως θα ξετρελαθείτε με την μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητες και ιδιαίτερες δημιουργίες κοσμημάτων!

Μπείτε στο Sunglasses and More και επιλέξτε τα ωραιότερα δώρα για την οικογένεια και τους φίλους σας!

Ποικιλία και πολυτέλεια που.. σας αξίζει!

https://www.facebook.com/Sunglassesandmoregr/

 

Share.


Leave A Reply